Tussenjaar in Australië

Tussenjaar in Australië
4.7
962
(962 beoordelingen)
4.7

Als je Australië zegt dan denk je waarschijnlijk aan een relaxte sfeer, gastvrije mensen, kilometerslange zandstranden en ontelbaar veel surfspots. Voor velen de ideale combinatie om optimaal van je tussenjaar te genieten. Ga voor een tussenjaar in Australië en ervaar de ‘Aussie’ way of life op onze taalschool. Meer weten? Down under vind je alle informatie die je zoekt.

Tussenjaar in Australië

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth

Waar kun je een gap year Australië nemen?

Bij EF kun je kiezen uit de bestemmingen Sydney en Brisbane. Sydney is de grootste en wellicht bekendste stad van Australië. Met architectonische hoogstandjes als de Harbour Bridge en The Opera House en stadsstrand Bondi Beach heeft de stad van alles te bieden.

Brisbane staat bekend als de prettigste stad van Australië om in te wonen. Hoogtepuntjes zijn de bruisende Southbank en koalaopvangcentrum Lone Pine.

Australië, de ideale plek voor een tussenjaar

Australië is de ideale plek om een leerzaam tussenjaar te combineren met een relaxte levensstijl. Je kunt een taalcursus volgen op één van de bestemmingen of een combinatie van beide. Ook kun je stage lopen of vrijwilligerswerk doen, een taalcursus combineren met academische vakken of een voorbereidingscursus op je taalexamen of een Engelstalige studie.

Kazuma koos voor een tussenjaar in Australië. Hij kijkt terug op een onvergetelijk ervaring. "Het is lastig om mijn favoriete herinnering uit te kiezen, want ik genoot van elk moment. De lessen waren zo leuk, dat ik er echt geen enkele heb gemist!"

Ik wil een gap year Australië met EF, wat nu?

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats voor een gap year Australië. Wil jij meer weten? Of wil jij weten wat de kosten van een tussenjaar in Australië zijn? Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 03 202 30 70 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over een tussenjaar Australië.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.