Uitwisseling in New York

Uitwisseling in New York
4.5
583
(583 beoordelingen)
4.5

Grijp je kans met een uitwisselingsprogramma naar New York en leef als een echte New Yorker. Verblijf bij een Amerikaans gastgezin en ervaar de Amerikaanse levensstijl. Oefen je Engels iedere dag, op ieder moment. Na een uitwisseling New York keer je huiswaarts met nieuwe perspectieven. Word jij uitwisselingsstudent in New York? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: New York

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: New York

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: New York

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: New York

EF ACADEMY

14 - 19 jaar
1-5 jaar
Particuliere middelbare school
Pak nu je kans om te studeren met studenten van over de hele wereld. Behaal een diploma en krijg toegang tot een top universiteit.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: New York

Uitwisseling New York

Er is geen stad ter wereld zoals de Big Apple en tijdens je uitwisseling New York zul je ontdekken waarom. De inwoners van deze metropool komen vanuit alle hoeken van de wereld, wat New York een van de meest multiculturele plekken op aarde maakt. In de 'city that never sleeps' gebeurt altijd wel iets en onze uitwisseling New York omvat excursies, activiteiten en vrije tijd zodat je met eigen ogen kunt zien wat de stad te bieden heeft. Wat het leren van Engels betreft, geven onze goed ontwikkelde lesmethoden je het zelfvertrouwen om buiten het klaslokaal met New Yorkers te praten. Na jouw uitwisseling New York kom je thuis met een hoger niveau Engels en onvergetelijke herinneringen aan deze stad.

Attracties voor studenten in New York

New York heeft uitwisselingsstudenten meer dan genoeg te bieden. Je kunt goed zien hoe de stad is vormgegeven door die te bekijken vanaf wolkenkrabbers als het Empire State Building en de Chrysler Tower. Bij het Vrijheidsbeeld leer je de immigratiegeschiedenis van Amerika. Houd van je kunst en cultuur, dan kun je naar een Broadwayshow gaan of het Metropolitan Museum of Art bezoeken tijdens jouw uitwisseling New York. De groene oase Central Park is een plek om te relaxen en het Engels wat je in de les hebt geleerd, in de praktijk te brengen. Kies je voor een uitwisseling New York, dan kun je zelf ontdekken waarom deze stad zo geweldig is om in te leren en wonen.