Uitwisseling in Frankrijk

Uitwisseling in Frankrijk
4.5
769
(769 beoordelingen)
4.5

Ga op uitwisseling Frankrijk en ervaar een tijd die je nooit meer zult vergeten. Vanaf het moment dat je aankomt en begint met jouw taalcursus Frans in Frankrijk wordt alles anders voor je. Langzamerhand leer je de lokale gewoontes en de taal begrijpen. Dompel jezelf onder in de rijke Franse cultuur met een uitwisselingsprogramma Frankrijk. Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

Uitwisseling in Frankrijk

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Frankrijk
Stad: Nice

Ontdek bestemmingen

Uitwisseling Frankrijk

Een uitwisseling Frankrijk zal een van de onvergetelijkste ervaringen van je leven zijn. Frankrijk heeft een lange geschiedenis waar de Fransen erg trots op zijn en het land heeft een unieke plek in onze collectieve fantasie. Stel je eens voor om verder te kunnen kijken dan het toerisme en het échte Frankrijk te leren kennen. Culturele onderdompeling is een van de beste manieren om het meeste uit een klassikale les te halen, en een uitwisseling Frankrijk biedt je genoeg manieren om onderdeel te worden van de cultuur en maatschappij terwijl je tegelijkertijd je Franse taalvaardigheden oefent. Als je voor een uitwisseling Frankrijk kiest, dan helpen we je bij elke stap: vanaf het plannen van je reis tot je verblijf in het buitenland zelf en zelfs na afloop nog.

Voor elk wat wils in Frankrijk

Frankrijk heeft een haast magische aantrekkingskracht op zowel toeristen als studenten. Op uitwisseling in Frankrijk kijk je veel verder dan de standaard toeristenroute, dus kun je zowel alle bezienswaardigheden ontdekken als wat dieper graven en het echte Franse leven ontdekken. Jaarlijks bezoeken tientallen miljoen mensen vanuit de hele wereld Frankrijk: voor de nieuwste mode, culinaire wereld, kunstgalerieën, architectuur, wijn en levendige steden. Parijs is een van de meest bezochte bestemmingen ter wereld en huisvest trekpleisters zoals de Eiffeltoren en de Notre Dame. Er is echter veel meer Parijs dan alleen dat. Op uitwisseling in Frankrijk ben je geen toerist, en dat maakt het verschil.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.