Uitwisseling in Frankrijk

Uitwisseling in Frankrijk
4.4
649
(649 beoordelingen)
4.4

Ga op uitwisseling Frankrijk en ervaar een tijd die je nooit meer zult vergeten. Vanaf het moment dat je aankomt en begint met jouw taalcursus Frans in Frankrijk wordt alles anders voor je. Langzamerhand leer je de lokale gewoontes en de taal begrijpen. Dompel jezelf onder in de rijke Franse cultuur met een uitwisselingsprogramma Frankrijk. Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

Uitwisseling Frankrijk

Een uitwisseling Frankrijk zal een van de onvergetelijkste ervaringen van je leven zijn. Frankrijk heeft een lange geschiedenis waar de Fransen erg trots op zijn en het land heeft een unieke plek in onze collectieve fantasie. Stel je eens voor om verder te kunnen kijken dan het toerisme en het échte Frankrijk te leren kennen. Culturele onderdompeling is een van de beste manieren om het meeste uit een klassikale les te halen, en een uitwisseling Frankrijk biedt je genoeg manieren om onderdeel te worden van de cultuur en maatschappij terwijl je tegelijkertijd je Franse taalvaardigheden oefent. Als je voor een uitwisseling Frankrijk kiest, dan helpen we je bij elke stap: vanaf het plannen van je reis tot je verblijf in het buitenland zelf en zelfs na afloop nog.

Voor elk wat wils in Frankrijk

Frankrijk heeft een haast magische aantrekkingskracht op zowel toeristen als studenten. Op uitwisseling in Frankrijk kijk je veel verder dan de standaard toeristenroute, dus kun je zowel alle bezienswaardigheden ontdekken als wat dieper graven en het echte Franse leven ontdekken. Jaarlijks bezoeken tientallen miljoen mensen vanuit de hele wereld Frankrijk: voor de nieuwste mode, culinaire wereld, kunstgalerieën, architectuur, wijn en levendige steden. Parijs is een van de meest bezochte bestemmingen ter wereld en huisvest trekpleisters zoals de Eiffeltoren en de Notre Dame. Er is echter veel meer Parijs dan alleen dat. Op uitwisseling in Frankrijk ben je geen toerist, en dat maakt het verschil.