Uitwisseling in Parijs

Uitwisseling in Parijs
4.6
667
(667 beoordelingen)
4.6

Parijs is een van de meest romantische steden ter wereld. Een EF uitwisseling Parijs is een leuke manier om de stad van binnenuit te leren kennen: de bruggen, kerken, cafés en intieme bioscoopjes. Je weet het nooit, misschien blijf je na je uitwisseling Parijs wel voor altijd in de lichtstad... Meer weten? Bekijk hieronder alle mogelijkheden.

Uitwisseling in Parijs

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Frankrijk
Stad: Parijs
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Frankrijk
Stad: Parijs
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Frankrijk
Stad: Parijs
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Frankrijk
Stad: Parijs

Uitwisseling Parijs

Een uitwisseling Parijs is een ticket naar quality time in een van de geweldigste steden ter wereld. Je kunt voor een korte taalvakantie naar naar de Franse hoofdstad gaan, maar ook een heel jaar blijven om academisch Frans te leren of jezelf voor te bereiden op een Franse universiteit. Onze cursussen starten het hele jaar door, dus je kunt op uitwisseling Parijs gaan wanneer jou dat het beste uitkomt. Tijdens de Franse lessen, georganiseerde activiteiten en excursies leer je altijd iets nieuws. Hoe lang je ook blijft, jouw uitwisseling Parijs bezorgt je een beter begrip van de Franse cultuur en het vertrouwen om Frans te spreken in het dagelijks leven.

Studentenleven van Parijs

Op uitwisseling Parijs ontdek je een hele andere kant van de cultuurhoofdstad van de wereld. De stad staat misschien bekend om bezienswaardigheden zoals de Eiffeltoren, Arc de Triomphe en de Notre Dame, maar wanneer je in Parijs studeert zie en ervaar je nog veel meer. Tijden een uitwisseling Parijs leer je migrantenwijken kennen waar toeristen nooit komen, krijg je vanzelf een lievelingsbistro of ontmoet je locals tijdens het uitgaan op een boot op de Seine. Voor enkele leven of maanden ervaar je het leven van een Parijzenaar en op uitwisseling Parijs verandert een dergelijke ervaring jouw perspectief.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.