Uitwisseling Frans

Uitwisseling Frans
4.4
649
(649 beoordelingen)
4.4

Ga op uitwisseling Frans en leer de taal vloeiend spreken terwijl je een geweldig land leert kennen. Je kunt de Franse keuken en geschiedenis ontdekken en je kennis over een van de rijkste culturen van Europa bijspijkeren. We bieden een uitwisseling Frans aan die zowel korte als langere tijd kan duren. Investeer in jezelf en ontdek wat EF voor jou kan betekenen.

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Frankrijk

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Frankrijk

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Frankrijk

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Frankrijk

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

Uitwisseling Frans

Een uitwisseling Frans is een volledige onderdompeling in de taal en cultuur. Wonen in de Franse maatschappij is de beste manier om de taal onder de knie te krijgen. Of je nu boodschappen doet, met vrienden kletst op een terrasje of een Franse film bekijkt: je wordt de hele dag door omringd door het Frans. Onze baanbrekende lesmethoden en kleine klassen verzekeren je ervan dat je tijdens je uitwisseling Frans je pas geleerde taalvaardigheden met vertrouwen zal gaan toepassen. Afhankelijk van je huidige taalniveau en hoe lang je blijft, zou je zelfs volledig vloeiend Frans kunnen leren spreken.

Cultuur, keuken en zelfvertrouwen

Door alle persoonlijke aandacht die je in de klas krijgt, wordt jouw uitwisseling Frans zowel effectief als op maat gemaakt. Buiten de les biedt Frankrijk je meer joie de vivre per vierkante meter dan welke plaats ter wereld ook. De wijngaarden, winkels, bakkers, steegjes, terrassen, restaurants en musea hebben de klassieke sfeer waar Frankrijk zo bekend om staat. Zelfs wanneer jouw uitwisseling Frans een leven lang zou duren, zou je het niet allemaal kunnen bezoeken. Maar je kunt wel wat Franse gebruiken overnemen en Franse vrienden maken door de taal te leren, en dat is dan ook ons belangrijkste doel van een uitwisseling Frans.