ONZE SCHOLEN ZIJN OPEN! Bel ons voor de laatste beschikbaarheid

Uitwisseling in Ierland

Als je buiten de gebaande paden naar een uitwisseling op zoek bent, dan is EF's Uitwisseling Ierland programma hetgeen waar jij naar op zoek bent. Of je nou voor een paar weken in Ierland verblijft of besluit om voor een 1-jarig Uitwisseling Ierland programma te kiezen, je keert terug naar huis met een heleboel onvergetelijke herinneringen uit Ierland.

Uitwisseling in Ierland
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
bestemming: Ierland
Stad: Dublin
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: Ierland
Stad: Dublin
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
bestemming: Ierland
Stad: Dublin
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: Ierland
Stad: Dublin

Uitwisseling Ierland

Een uitwisseling Ierland is een onvergetelijke manier om dit land te leren kennen. We bieden uitwisselingen aan van elk mogelijke duur, van enkele weken tot een compleet jaar. Hoe lang je ook in Ierland wilt blijven, je zult je taalkennis vergroten en veel over de Ierse cultuur leren. Onze uitwisseling Ierland combineert het allerbeste klassikale onderwijs met veel mogelijkheden om je Engels te oefenen in het dagelijks leven. Onze ervaren docenten maken gebruik van productieve lesmethodes en de modernste technologie zodat je snel met vertrouwen Engels leert spreken. Er is geen betere manier om een taal te leren dan door je er volledig in onder te dompelen, en een uitwisseling Ierland zorgt ervoor dat je leeft en Engels spreekt zoals een local.

Waarom een uitwisseling in Ierland?

Tijdens een uitwisseling Ierland verblijf je in een schilderachtig en levendig land. Dublin is een bruisende stad, dat veel van zijn drukte te danken heeft aan de uitbundige studenten van Trinity College. De stad kent veel bezienswaardigheden zoals de Guinness-fabriek, Dublin Castle en het Dublin Writers Museum. Een uitwisseling Ierland biedt je ook de parels van het platteland, waaronder kastelen, Keltische ruïnes en de kliffen van Moher. Het allergrootste voordeel van een uitwisseling Ierland is waarschijnlijk de mogelijkheid om de vriendelijke, gastvrije Ieren te ontmoeten. Zij maken jouw verblijf in dit land onvergetelijk!