Uitwisseling in Ierland

Uitwisseling in Ierland
4.7
966
(966 beoordelingen)
4.7

Als je buiten de gebaande paden naar een uitwisseling op zoek bent, dan is een uitwisselingsprogramma in Ierland hetgeen waar jij naar op zoek bent. Of je nou voor een paar weken in Ierland verblijft of besluit om voor een uitwisselingjaar Ierland te kiezen, je keert huiswaarts met onvergetelijke herinneringen. Vraag de brochure aan en kom alles te weten over de mogelijkheden bij EF.

Uitwisseling in Ierland

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Ierland
Stad: Dublin
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Ierland
Stad: Dublin
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Ierland
Stad: Dublin
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Ierland
Stad: Dublin

Uitwisseling Ierland

Een uitwisseling Ierland is een onvergetelijke manier om dit land te leren kennen. We bieden uitwisselingen aan van elk mogelijke duur, van enkele weken tot een compleet jaar. Hoe lang je ook in Ierland wilt blijven, je zult je taalkennis vergroten en veel over de Ierse cultuur leren. Onze uitwisseling Ierland combineert het allerbeste klassikale onderwijs met veel mogelijkheden om je Engels te oefenen in het dagelijks leven. Onze ervaren docenten maken gebruik van productieve lesmethodes en de modernste technologie zodat je snel met vertrouwen Engels leert spreken. Er is geen betere manier om een taal te leren dan door je er volledig in onder te dompelen, en een uitwisseling Ierland zorgt ervoor dat je leeft en Engels spreekt zoals een local.

Waarom een uitwisseling in Ierland?

Tijdens een uitwisseling Ierland verblijf je in een schilderachtig en levendig land. Dublin is een bruisende stad, dat veel van zijn drukte te danken heeft aan de uitbundige studenten van Trinity College. De stad kent veel bezienswaardigheden zoals de Guinness-fabriek, Dublin Castle en het Dublin Writers Museum. Een uitwisseling Ierland biedt je ook de parels van het platteland, waaronder kastelen, Keltische ruïnes en de kliffen van Moher. Het allergrootste voordeel van een uitwisseling Ierland is waarschijnlijk de mogelijkheid om de vriendelijke, gastvrije Ieren te ontmoeten. Zij maken jouw verblijf in dit land onvergetelijk!

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.