Frankrijk

Universiteit in Parijs

Universiteit in Parijs
4.7
574
(574 beoordelingen)
4.7

Parijs herbergt enkele van de beste Franse universiteiten en de stad is een geweldige plek om te studeren. Of je alleen je Frans wilt verbeteren of droomt van een opleiding aan de chique Universiteit Parijs, de Sorbonne: wij hebben programma's die jou je doelen laten bereiken. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

Universiteit in Parijs

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Frankrijk
Stad: Parijs
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Frankrijk
Stad: Parijs
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Frankrijk
Stad: Parijs

Universiteit Parijs

Overweeg je in Frankrijk te gaan studeren, dan is een voorbereidingstraject voor bijvoorbeeld de universiteit Parijs een ideaal startpunt. De Franse hoofdstad heeft alles wat je je maar kunt wensen, van hippe winkelgebieden tot chique cafés en restaurants. Parijs belichaamt het grotestadsleven met alle cultuur en diversiteit die daarmee gepaard gaat. We hebben een breed aanbod voorbereidingsprogramma's voor de universiteit Parijs waaruit je kunt kiezen, en alle cursussen worden op maat gemaakt zodat je een persoonlijk studieprogramma krijgt om je doelen te bereiken. Van academische voorbereiding tot een uitwisselingsjaar, werkervaring en meer: ontdek zelf wat we allemaal aanbieden in Parijs.

Hoeveel ga ik vooruit?

Hoeveel je vooruit gaat in in jouw voorbereidingstraject voor de universiteit Parijs ligt aan een aantal factoren. Je huidige Franse taalniveau speelt een rol, net als de lengte en zwaarte van het door jou gekozen programma en je natuurlijke taalgevoeligheid. Het geweldige aan onze programma's voor de universiteit Parijs is dat je continu wordt ondergedompeld in de Franse taal, waardoor je de hele dag leert zonder dat eigenlijk te beseffen. Voor veel studenten is vloeiend Frans spreken hun ultieme doel, en dat kan op een wat langer programma ook bereikt worden. Ongeacht je huidige taalniveau kunnen we je helpen bij het samenstellen van een leerprogramma waarmee je je Frans naar het benodigde niveau tilt.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.