Universiteit

Universiteit in Frankrijk

Universiteit in Frankrijk
4.9
811
(811 beoordelingen)
4.9

Als jij graag aan een universiteit in Frankrijk wilt studeren, kunnen wij je op weg helpen. Onze programma's voor universitaire studenten variëren van korte academische cursussen tijdens schoolvakanties tot semester- of jaar lange programma's om vloeiend Frans te leren spreken. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

Universiteit in Frankrijk

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice

Universiteit in Frankrijk

Droom jij ervan om aan een universiteit in Frankrijk te studeren? Zorg dan dat jouw Franse taalkennis die uitdaging aan kan door een voorbereidingscursus te volgen voor een universiteit in Frankrijk. Je leert dan beter Frans en we helpen je op weg met de toelatingseisen van Franse vervolgopleidingen. Een voorbereidingscursus is een ideale manier om het Franse studentenleven in een beter beschermde omgeving te ervaren dan op de universiteit zelf. Volg je momenteel al een opleiding thuis, dan kun je het studentenleven zoals aan een universiteit in Frankrijk ook ervaren door op uitwisseling te gaan om je Franse taalvaardigheden te verbeteren.

Ontwerp je ideale taalcursus

Heb je eenmaal besloten dat je een voorbereidingscursus voor een universiteit in Frankrijk wilt volgen, dan kun je alle aspecten van dat programma zelf bepalen om het tot jouw ideale ervaring te maken. Kies of je in Parijs of Nice wilt studeren, afhankelijk van je persoonlijke interesses en wat je het liefste in je vrije tijd wilt doen. Ook kun je bepalen hoe lang en hoe intensief je wilt studeren en met welke keuzevakken je je meer in de Franse cultuur wilt verdiepen. Aan welke universiteit in Frankrijk je uiteindelijk ook zou willen studeren, we bieden je altijd hetzelfde uitstekende taalonderwijs aan. We houden de klassen klein, zodat je veel persoonlijke aandacht en ondersteuning krijgt om je jouw doel te laten bereiken.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.