Universiteit in Nice

Universiteit in Nice
4.5
494
(494 beoordelingen)
4.5

Studeren aan de universiteit in Nice is een droom voor zowel veel Franse studenten als voor buitenlanders. Deze mooie stad heeft een grote aantrekkingskracht op studenten. Onze programma's voor universitaire studenten focussen op goede taalvaardigheden en, op de hoogste niveaus, academisch en professioneel Frans. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

Universiteit in Nice

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Frankrijk
Stad: Nice
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Frankrijk
Stad: Nice
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Frankrijk
Stad: Nice

Universiteit in Nice

Zou je graag aan de universiteit in Nice willen studeren, dan is het belangrijk dat je jezelf daar goed op voorbereidt. Kies een universitaire voorbereidingscursus om je Franse taalvaardigheden te verbeteren en te zorgen dat je aan alle toelatingseisen kunt voldoen. Ons team van ervaren medewerkers helpt je bij het bereiken van jouw taaldoelen en zorgt ervoor dat je na afloop nog altijd dolenthousiast bent over jouw verdere studieplannen. Indien je nu al elders aan de universiteit studeert, kun je nog steeds het studentenleven zoals aan de universiteit in Nice ervaren door je aan te melden voor een uitwisselingsprogramma en een semester of jaar in Nice te studeren. Dit is een geweldige manier om je taalkennis te vergroten en een nieuwe cultuur te ervaren.

Proef van het studentenleven in Frankrijk

Voorafgaand of tijdens jouw opleiding aan de universiteit in Nice wonen, is niet alleen goed voor je taalvaardigheden. Het is ook een geweldige kans om het Franse leren kennen en jezelf onder te dompelen in de Franse cultuur. Naast jouw voorbereidingslessen voor de universiteit in Nice is er genoeg te doen, van activiteiten na schooltijd tot tripjes en excursies die het hele weekend duren. Slenter over de Promenade des Anglais en bekijk de boten in de haven, shop in de uitstekende winkels en boetiekjes in de haven en relax met koffie en een croissant op een terras. Ga in je vrije tijd naar het strand, zwemmen in het heldere blauwe water, of zelfs duiken!

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.