Zomerschool

Zomerschool in Amerika

Zomerschool in Amerika
4.7
769
(769 beoordelingen)
4.7

Ga naar zomerschool in Amerika, dit is een fantastische manier om het leren te combineren met plezier. EF heeft zomerscholen over heel Amerika, je kunt zelf een bestemming kiezen, van de stranden in Californië of Florida tot en met de grote steden als Boston en New York. Lees verder om te zien welke summerschool in Amerika bij je past.

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: New YorkLos AngelesMiamiHonoluluSanta BarbaraBostonSan DiegoSan FranciscoSeattle
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: New YorkLos AngelesMiamiHonoluluSanta BarbaraBostonSan DiegoSan FranciscoSeattle
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: New YorkLos AngelesMiamiHonoluluSanta BarbaraBostonSan DiegoSan FranciscoSeattle
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50 + jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: New YorkSanta Barbara

Ontdek bestemmingen

Summer school Amerika

Wie zich aanmeldt voor een summer school Amerika, gaat een geweldige zomervakantie tegemoet! Kies voor een intensieve cursus van twee weken om van het Amerikaanse leven te proeven of blijf je hele zomer in de Verenigde Staten voor een ervaring die je horizon écht verbreed. Elke summer school Amerika combineert lessen met sport, examenvoorbereiding of keuzevakken en thema's zodat je je vakanties doorbrengt met gelijkgestemde studenten vanuit de hele wereld. In deze multiculturele omgeving maak je gemakkelijk nieuwe vrienden en krijg je veel kansen om zowel binnen als buiten het klaslokaal je Engels te oefenen en om jouw plaats van bestemming te ontdekken.

Bestemming, bestemming, bestemming

Elke summer school Amerika van EF ligt op een andere plek in dit enorme land, dus je kunt jouw bestemming kiezen op basis van de leukste bezienswaardigheden ter plaatse of de keuzevakken die we aanbieden. Wil je graag de drukte van het leven in een grote stad ervaren, meld je dan aan voor een summer school Amerika in New York, Boston of Los Angeles. Ga je liever zoveel mogelijk naar het strand, dan is de laid-back cultuur van bestemmingen als Honolulu, Miami Beach, San Diego of Santa Barbara meer iets voor jou. Maar voor welke summer school Amerika je ook kiest, je Engels gaat gegarandeerd enorm vooruit.

Naar welke zomerschool in Amerika?

  • Engels studeren aan onze summer school Boston is anders dan welke andere taalervaring dan ook. De zomers zijn hier schitterend, met aquavoertuigen die zowel rijden als varen door de stad, veel zeilboten in de Inner Harbor en perfect weer.
  • Onze zomerschool in Chicago brengt je naar het hart van de Amerikaanse cultuur. Bluesmuziek en zonnige dagen aan Lake Michigan, indrukwekkende architectuur en misschien wel de beste barbecues ter wereld.
  • Reis naar de Grote Oceaan voor een zomerschool in Honolulu die bijna te mooi is om waar te zijn. Je leert Engels op een van de mooiste plekken op aarde. Hoeveel mensen gaan nou écht met plezier naar school? Surfen, zon en vermaak staan centraal op onze zomerschool in Honolulu.
  • Een zomerschool klinkt misschien niet aantrekkelijk, maar onze zomerschool in Los Angeles is iets totaal anders. Of je nou per se je in de schoolvakantie aan je Engels moet werken of graag iets van Amerika wilt zien: onze zomerschool in Los Angeles helpt je om je doelen te bereiken.
  • Heb jij zin in kilometerslange stranden en zwoele, eindeloze zomernachten? Ga dan naar onze zomerschool in Miami. Als je geen Engels leert in onze moderne, gezellige klaslokalen, dan lig je waarschijnlijk in het zand voor misschien wel het leukste strandplezier ter wereld.
  • Ga naar onze zomerschool in San Diego voor lange, warme dagen, een strakblauwe hemel en een verfrissend zeebriesje. Onze professionele docenten maken jouw dagen leerzaam en de Grote Oceaan zorgt ervoor dat je na schooltijd genoeg te doen hebt.
  • Er is veel te zien in San Francisco: Chinatown, de Golden Gate Bridge, Alcatraz en Fisherman's Wharf bijvoorbeeld. Naar zomerschool in San Francisco gaan is een leuke manier om de stad te leren kennen.
  • Les volgen op onze zomerschool in Santa Barbara is meer dan alleen een kans om te leren: het biedt je de mogelijkheid om in het hart van California te wonen. De wijngaarden bevinden zich vlakbij, de stranden liggen op een steenworp afstand en in de stad zelf is altijd wel livemuziek te horen.
  • Beleef de kust van de Grote Oceaan op onze zomerschool in Seattle. De rustige Puget Sound biedt vele activiteiten, van zeilen tot kajakken, soms zelfs pal naast orka's en zeehonden! De stad is een van de moderne thuishavens van rock 'n roll en de zomerschool in Seattle bezorgt je van begin tot eind een geweldige tijd.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.