Zomerschool

Ga mee naar een EF Zomerschool om je talenkennis te verbeteren. Onze zomercursussen in het buitenland bestaan uit een combinatie van taallessen met activiteiten en vrije tijd, dus genoeg mogelijkheden om van je vakantie te genieten. Van taalkampen voor kinderen in Engeland tot en met professionele taaltrainingen voor volwassenen in Amerika, met onze diverse Zomerschool programma's hebben we voor ieder wat wils.

Kies een programma volgens leeftijd

Zomerschool

Een Zomerschool is niet alleen voor studenten die bijvoorbeeld hun Engels moeten bijspijkeren, maar ook zeker voor hen die vooruit willen gaan. Een Zomerschool bezorgt je spannende avonturen, reizen naar nieuwe plekken, het ontmoeten van nieuwe mensen en het sluiten van internationale vriendschappen. Op welke bestemming je ook naar Zomerschool gaat, de bestemming brengt de taal tot leven. Onze ervaren leraren, kleine klassen en individuele aandacht maken de school extra lonend. Lokale cultuur, winkels, entertainment, sporten en concerten maken jouw Zomerschool meer vakantie, dan je je ooit kunt voorstellen: namelijk een vakantie om nooit meer te vergeten. Kies uit 7 talen, meer dan 40 bestemmingen, eigen internationale kwaliteitsscholen en meer dan 50 jaar ervaring.

Onderdompeling in taal en cultuur

Wie naar een Zomerschool gaat om die vreemde taal te leren, houdt zijn taalvaardigheden up to date en brengt die op een concrete manier tot leven. Je moet het zo zien: als je een hele zomer lang niet zou leren, zou je te veel taalkennis vergeten. Met een Zomerschool in het buitenland transformeert jouw zomervakantie tot een krachtige onderdompeling in de taal. Je hoort de taal naast je in een restaurant en komt het tegen in de metro, bus of tram. Je hoort het in de supermarkt. Alles wat je doet, ziet en onthoudt geeft je meer reden om de taal te spreken - niet alleen op jouw Zomerschool, maar het hele jaar door. Een Zomerschool fungeert dus ook als een uitstekende motivator.