Zomerschool in Parijs

Zomerschool in Parijs
4.6
535
(535 beoordelingen)
4.6

Leer deze zomer Parijs kennen als je broekzak! Een zomerschool Parijs biedt intensieve Franse taalcursussen aan voor beginners, halfgevorderden en gevorderden. De taallessen worden afgewisseld met culturele excursies en verdiepende, stimulerende keuzevakken. Ervaar het echte Frankrijk op EF's Zomerschool in Parijs! Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Zomerschool in Parijs

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Frankrijk
Stad: Parijs
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Frankrijk
Stad: Parijs
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Frankrijk
Stad: Parijs

Zomerschool Parijs

Ben je op zoek naar een geraffineerde manier om je zomer door te brengen, dan is EF's Zomerschool Parijs perfect voor jou. Of je nu op de middelbare school zit, aan de universiteit studeert, een gap year hebt of verder in je leven nog Frans wilt leren, er is altijd een cursus die bij je past. Wanneer mensen dromen van Frankrijk zien ze vaak de bezienswaardigheden van Parijs voor zich: het romantische beeld van een terrasje met zicht op de Eiffeltoren, een relaxt tochtje over de Seine of een wandeling over de Champs Élysées. Op summer school Parijs kun je al deze en nog veel meer plekken bezichtigen. Verbeter de komende zomer je taalvaardigheden, verbreed je horizon, maak nieuwe vrienden en beleef Parijs.

Keuzevakken

Ben je geïnteresseerd in de Franse geschiedenis en cultuur, of moet je je Frans verbeteren vanwege school? Kies je keuzevakken op zomerschool in Parijs aan de hand van je behoeften. Je kunt je rooster aanpassen tot een compleet eigen programma, met veel intensieve lessen of juist meer vrije tijd. Bij de keuzevakken op je Zomerschool Parijs ontmoet je gelijkgestemden en maak je gemakkelijk nieuwe vrienden. In Parijs studeren staat geweldig op je CV en kan je kansen vergroten om een baan te vinden of toegelaten te worden tot de universiteit. Er zijn veel verschillende cursussen om uit te kiezen, dus kijk snel wat het beste bij je past!

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.