Zomerschool in Italië

Zomerschool in Italië
4.8
783
(783 beoordelingen)
4.8

EF's Zomerschool in Italië is een geweldige manier om je Italiaans te verbeteren op vakantie. Onze zomerprogramma's in Italië bieden je zowel leuke activiteiten als innovatieve klassikale lessen. Op EF's Summer school Italy maak bovendien je nieuwe vrienden vanuit de hele wereld. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

Zomerschool in Italië

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Italië
Stad: Rome
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Italië
Stad: Rome
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Italië
Stad: Rome
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Italië
Stad: Rome

Zomerschool in Italië

Wil je waardevolle ervaring in het Italiaans opdoen, dan is onze Zomerschool in Italië een geweldige manier om je vakantie in te vullen. Van korte cursussen van slechts twee weken tot zomerlange programma's: er is voor alle leeftijden een geschikte optie, ongeacht je huidige taalniveau. Misschien wil je wel naar een Italiaanse universiteit of droom je van een baan waarvoor je Italiaans moet spreken? Onze summer school Italy biedt cursussen aan die je helpen bij het bereiken van dat doel. Onze innovatieve lesmethode omvat veel interactie en leuke activiteiten - Zomerschool in Italië voelt totaal niet zoals een gewone school!

Leer Italië kennen terwijl je er studeert

Ben je helemaal naar onze Zomerschool in Italië gekomen om Italiaans te leren, dan wil je natuurlijk niet de hele dag in de schoolbanken zitten, maar ook iets van Rome zien. Onze Zomerschool in Italië heeft een eigen activiteitenkantoor dat je verzekert van voldoende activiteiten naast je taallessen. Leer je medestudenten beter kennen tijdens sporttoernooien, quiz- en karaokevonden. Om het echte Italië te ontdekken tijdens jouw periode op summer school Italy kun je ook de stad uit en genieten van de schitterende natuur en het prachtige erfgoed van het land. Van winkelen en eten tot kunst en architectuur: er is zo ontzettend veel te doen in Italië, dat je waarschijnlijk nog veel langer zou willen blijven!

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.