Zomerschool

Zomerschool Italiaans

Zomerschool Italiaans
4.5
1072
(1.072 beoordelingen)
4.5

Als je een zomer in het buitenland wilt doorbrengen, is er geen betere keuze dan Italië. Met perfect zomerweer en een geweldige locatie is onze zomerschool Italiaans een creatieve en nuttige manier om je vakantie te besteden. Op onze zomerschool Italiaans kun je cursussen volgen voor zowel beginners als gevorderde studenten. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Zomerschool Italiaans

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Italië
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Italië
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Italië
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Italië

Ontdek bestemmingen

Zomerschool Italiaans

Leer Italiaans en bleef een geweldige vakantie in het buitenland op onze zomerschool Italiaans. Ongeacht je leeftijd en huidige Italiaanse taalniveau is er altijd een cursus die aansluit bij jouw behoeften en helpt om je je doelen te laten bereiken. Naast het vergroten van je taalkennis is het ons doel om jouw periode op zomerschool Italiaans ook een interessante culturele ervaring te maken, dus we geven je veel mogelijkheden om Italië te ontdekken. Met een mix van geplande activiteiten en vrije tijd kun je relaxen, rondreizen, aan sightseeing doen en socializen met je internationale medestudenten, wat zorgt voor een ideale balans in jouw taalvakantie.

Meer dan een standaardtaalcursus

Op onze zomerschool Italiaans hebben we een eigen activiteitenkantoor dat je op de hoogte houdt van wat er te doen is in de omgeving en je helpt om jou het maximale uit jouw tijd in Italië te halen. In je vrije tijd is er altijd veel te doen, van het bezoeken van beroemde bezienswaardigheden tot simpelweg relaxen op een terras om alle aanblikken en geluiden van Italië op je te laten inwerken. Het geweldige aan studeren op een zomerschool Italiaans is dat het kan aanvoelen als een vakantie: denk aan het schitterende weer, het toerisme en het socializen, hoewel je natuurlijk tegelijkertijd je Italiaans verbetert. Dompel jezelf onder in een volledig Italiaanse omgeving en ontdek hoe leuk een taalvakantie kan zijn!

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.