Zomerkamp

Wil jij van jouw zomervakantie een onvergetelijke ervaring maken? Ga dan met EF op zomerkampen 2020 buitenland en beleef de zomer van je leven! Met EF leer je een taal spreken terwijl je samen met je leeftijdsgenoten deelneemt aan allerlei leuke activiteiten. Je kunt kiezen uit 12 talen op meer dan 50 zomerkampen buitenland bestemmingen. Frans leren in Nice, Engels leren in Cambridge of Spaans leren in Costa Rica: het kan allemaal tijdens een EF Zomerkamp ... jij beslist!

Zomerkamp
EF Taalreizen

EF Taalreizen

13 - 18 jaar
2-8 weken
Groepsreizen
Ga tijdens je zomervakantie op reis met EF, leer internationale vrienden kennen en een taal beter spreken.
bestemming: EngelandAmerikaCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw-ZeelandSingaporeZuid-AfrikaSpanjeCosta RicaFrankrijkItaliëDuitslandChinaJapanKorea
EF Taalreizen

EF Taalreizen

13 - 18 jaar
2-24 weken
Zet je eerste onafhankelijke stap in het buitenland deze zomer met een taalcursus bij een erkende EF school.
bestemming: EngelandAmerikaCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw-ZeelandSingaporeZuid-AfrikaSpanjeCosta RicaFrankrijkItaliëDuitslandChinaJapanKorea
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
bestemming: EngelandAmerikaCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw-ZeelandSingaporeZuid-AfrikaSpanjeCosta RicaFrankrijkItaliëDuitslandChinaJapanKorea

Waarom kiezen voor zomerkampen in het buitenland?

Op onze zomerkampen 2020 buitenland combineer je hobby's en interesses met een nieuwe taal leren of jouw taalvaardigheden verbeteren. Onze programma's zijn divers, uitdagend en interessant door de combinatie van taallessen, excursies en sociale activiteiten.

Als je van sport houdt, bieden we bijvoorbeeld zomerkampen buitenland in Engeland aan, ga je surfen in Californië of snorkelen in Malta. Ben jij echter geïnteresseerd in mode en kleding tijdens jouw zomerkamp? Dan kun je kiezen voor een fashion camp in de bruisende metropool Londen.

Kies een thema voor jouw zomerkamp

Ook voor volwassenen zijn er een tal van thematische zomerkamp 2020 programma's, gericht op examenvoorbereiding, zakelijk Engels en andere onderwerpen.

Met zo'n brede selectie zomerkampen staat jouw zomervakantie of paasvakantie volledig in het teken van language, fun and friends. Een overzicht van onze zomerkampen in 2020:

 • Zomerkamp: Muziek
 • Zomerkamp: Mode
 • Zomerkamp: Kunst
 • Zomerkamp: Leiderschap
 • Zomerkamp: Voetbal
 • Zomerkamp: Paardrijden
 • Zomerkamp: Surfing
 • Zomerkamp: Watersporten en duiken

Zomerkampen 2020 in combinatie met taalcursus

Naast het activiteitenprogramma volg je taallessen in de door jou gekozen taal, of dit nu Frans, Engels of Spaans is. Door de combinatie van een zomerkamp in het buitenland en een taalcursus volgen, verbeter je binnen een mum van tijd jouw taalvaardigheden in de zomer van 2020.

Omdat jij dagelijks optrekt met internationale kampgenoten, oefen je dag in, dag uit jouw lees-, luister- en spreekvaardigheid op ons zomerkamp 2020.

Je zult dus niet alleen een onvergetelijke, maar ook een heel leerzame tijd hebben. Bij EF zorgen we ervoor dat je een optimale begeleiding krijgt zodat jij maximaal plezier en resultaat uit onze zomerkampen buitenland haalt!

Waar kun je naartoe voor zomerkampen 2020 in het buitenland?

Op verschillende bestemmingen bieden we een zomerkamp in het buitenland aan, ongeacht jouw niveau, doelen of interesses. Welke taal jij precies wilt leren en op welke bestemming, dat beslis jij!

 • Zomerkamp Frans  - Kies uit Nice of Parijs en leer de taal sneller dan in Vlaanderen.
 • Zomerkamp Engels  - Van Amerika en Engeland tot Malta en Australië. Als je kiest voor een zomerkamp Engels dan kom je aan interessante steden en bloeiende culturen geen tekort.
 • Zomerkamp Spaans - Ga naar Madrid of Barcelona in Spanje. Ben jij een exotisch type, dan is Costa Rica beslist de juiste bestemming voor jou.

Wat kun je verwachten van zomerkampen 2020?

 • Zomerkampen buitenland hebben een uitgebreid activiteitenprogramma
 • Alle zomerkampen buitenland zijn gelegen op de mooiste locaties, voorzien van de beste faciliteiten
 • Ieder zomerkamp bestaat uit een op maat gemaakt programma
 • Tijdens een zomerkamp maak jij gebruik van een speciaal leersysteem zodat je de taal snel onder de knie krijgt
 • Je kunt vertrouwen op persoonlijke begeleiding gedurende een zomerkamp

Ik wil op zomerkampen 2020 buitenland met EF, wat nu?

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats op zomerkampen 2020 van EF. Wil jij meer weten? Of wil jij weten wat zomerkampen buitenland kost? Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 03 202 30 70 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over zomerkampen buitenland van EF.