Taalkamp

Zomerkampen in het buitenland

Zomerkampen in het buitenland
4.2
1793
(1.793 beoordelingen)
4.2

Beleef de zomer van je leven op een zomerkamp in het buitenland! Met EF leer je een taal spreken terwijl je samen met je leeftijdsgenoten deelneemt aan allerlei leuke activiteiten. Frans leren in Nice of Spaans leren in Costa Rica: het kan allemaal tijdens onze zomerkampen buitenland ... jij beslist! Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Zomerkampen in het buitenland

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland

Waarom kiezen voor zomerkampen in het buitenland?

Op onze zomerkampen buitenland combineer je hobby's en interesses met een nieuwe taal leren of jouw taalvaardigheden verbeteren. Onze programma's zijn divers, uitdagend en interessant door de combinatie van taallessen, excursies en sociale activiteiten.

Als je van sport houdt, bieden we bijvoorbeeld zomerkampen buitenland in Engeland aan, ga je surfen in Californië of snorkelen in Malta. Ben jij echter geïnteresseerd in mode en kleding tijdens jouw zomerkamp? Dan kun je kiezen voor een fashion camp in de bruisende metropool Londen.

Kies een thema voor jouw zomerkamp

Ook voor volwassenen zijn er een tal van thematische zomerkamp programma's, gericht op examenvoorbereiding, zakelijk Engels en andere onderwerpen.

Met zo'n brede selectie zomerkampen staat jouw zomervakantie of paasvakantie volledig in het teken van language, fun and friends. Een overzicht van onze zomerkampen:

 • Zomerkamp: Muziek
 • Zomerkamp: Mode
 • Zomerkamp: Kunst
 • Zomerkamp: Leiderschap
 • Zomerkamp: Voetbal
 • Zomerkamp: Paardrijden
 • Zomerkamp: Surfing
 • Zomerkamp: Watersporten en duiken

Zomerkampen in combinatie met taalcursus

Naast het activiteitenprogramma volg je taallessen in de door jou gekozen taal, of dit nu Frans, Engels of Spaans is. Door de combinatie van een zomerkamp in het buitenland en het volgen van een taalcursus, verbeter je binnen een mum van tijd jouw taalvaardigheden in de zomer.

Omdat jij dagelijks optrekt met internationale kampgenoten, oefen je dag in, dag uit jouw lees-, luister- en spreekvaardigheid op ons zomerkamp.

Je zult dus niet alleen een onvergetelijke, maar ook een heel leerzame tijd hebben. Bij EF zorgen we ervoor dat je een optimale begeleiding krijgt zodat jij maximaal plezier en resultaat uit onze zomerkampen buitenland haalt!

Waar kun je naartoe op zomerkamp in het buitenland?

Op verschillende bestemmingen bieden we een zomerkamp in het buitenland aan, ongeacht jouw niveau, doelen of interesses. Welke taal jij precies wilt leren en op welke bestemming, dat beslis jij!

 • Zomerkamp Frans  - Kies uit Nice of Parijs en leer de taal sneller dan in Vlaanderen.
 • Zomerkamp Engels  - Van Amerika en Engeland tot Malta en Australië. Als je kiest voor een zomerkamp Engels dan kom je aan interessante steden en bloeiende culturen geen tekort.
 • Zomerkamp Spaans - Ga naar Malaga of Barcelona in Spanje. Ben jij een exotisch type, dan is Costa Rica beslist de juiste bestemming voor jou.

Wat kun je verwachten van zomerkampen?

 • Zomerkampen buitenland hebben een uitgebreid activiteitenprogramma
 • Alle zomerkampen zijn gelegen op de mooiste locaties, voorzien van de beste faciliteiten
 • Ieder zomerkamp bestaat uit een op maat gemaakt programma
 • Tijdens het kamp maak jij gebruik van een speciaal leersysteem zodat je de taal snel onder de knie krijgt
 • Je kunt vertrouwen op persoonlijke begeleiding gedurende een zomerkamp

Ik wil op zomerkampen buitenland met EF, wat nu?

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats op een van de zomerkampen van EF. Wil jij meer weten? Of wil jij weten wat zomerkampen buitenland kost? Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 03 202 30 70 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over zomerkampen buitenland van EF.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.