GO Blog | EF Blog Belgium
Het laatste nieuws over reizen, taal en cultuur door EF Education First
MenuGratis brochure

Beste travel bloggers van België – 2017

Beste travel bloggers van België – 2017

EF Education First heeft een lijst samengesteld van de beste reisblogs in België!

Met trots presenteren we de eerste editie van onze lijst van beste Belgische reisblogs. Het delen van reisavonturen en hotspots is al jaren zeer populair, en dat maakt ons ontzettend blij. Het ontdekken van nieuwe culturen en trends over de landsgrenzen heen is niet enkel een goed voornemen voor velen, maar effectief een hobby. Als expert in de reisbranche, en specifiek taalreizen in het buitenland, houden ook wij van reizen. Je verbreedt namelijk je horizon en leert op een korte tijd ontzettend veel bij. Daarom laten wij ons graag inspireren door de honderden blogs en vlogs die op het internet bestaan. Elke blogger of vlogger in deze lijst is een travel enthousiast, wanderluster of houdt gewoon van reizen. Of ze nu pure reisbloggers zijn of een fashionblogger met hippe reistips, wij geven ze allemaal een kans. Als je op zoek bent naar inspiratie, informatie over bepaalde bestemmingen of gewoon interesse hebt in reizen dan is deze lijst echt iets voor jou!

Beste (bijna) full-time reisbloggers:

 1. Rooftopantics.com

 2. Wonderfulwanderings.com

 3. Nowmadnow.com

 4. Tjoolaard.be

Werken om te reizen of werken op reis. Remote jobs, digital nomads of gewoon jonge ambitieuze reizigers die met niets anders dan een wifi-verbinding en een laptop de wereld rond reizen. Deze jonge bloggers hacken de traditionele 9 tot 5 manier van werken. Ook al is Tjoolaard geen digital nomad, zijn blog doet ons wel wegdromen bij de vele bestemmingen die hij reeds heeft bezocht. Hoe ver sta jij met je bucket list?

Beste niche reisblogs:

 1. Roulettes-et-sac-a-dos.com

 2. Bart.la

 3. Goeiereis.be

 4. Yummy-planet.com

De blog van Roulettes-et-sac-a-dos.com leert ons dat echt iedereen kan reizen. Ze verlegt letterlijk haar grenzen en reist de wereld rond in een rolstoel.

Beste koppel reisblogs:

 1. Wacca.be

 2. Wanderersblues.be

 3. Au-tournant.org

 4. Elsewhere-blog.com

Reizen met twee is altijd gezelliger. Deze reisbloggers hebben hun ideale reispartner al gevonden. Nu wij nog! En ok, er is al een tijdje niet geschreven op de blog van Elsewhere, maar je kan de avonturen van Tinne en haar lief in Melbourne nog altijd volgen via haar Instagram Account.

Beste reizen met kinderen blogs:

 1. Reismicrobe.com

 2. Petitsglobetrotteurs.com

 3. Blogblogyaquelquun.com

 4. Flexyflow.be

Reistips om te reizen met de kids! Deze papa’s en mama’s moet je zeker volgen als je in de zomervakantie een reis met het gezin naar het buitenland hebt geboekt.

Beste fashion blogger reisgidsen:

 1. Dogsanddresses.com

 2. Brunetteblogging.com

 3. Bibleoffashion.com

 4. Naomiinwonderland.com

Fashionbloggers weten altijd de meest fotogenieke plekken op aarde te vinden. Deze 4 konden ons het meest inspireren in 2016 via hun inspirerende reisgidsen. Toegegeven, we dromen ook graag weg bij de fantastische designer handtassen van Dogs and Dresses. #WANT! In 2017 moeten we helaas afscheid nemen van Naomi, maar we kijken al uit naar haar nieuw platform.

Best personal blogger reisdagboek:

 1. Ginger-mind.blogspot.be

 2. Thesoundofourshoes.com

 3. Scenebyc.com

 4. Blushingambition.com

Studeren in het buitenland is emotioneel niet altijd makkelijk. De avonturen van Ginger Mind geven je een unieke kijk in haar leven als Erasmusstudent. Je krijgt van deze 4 toppers een gedetailleerd verslag van hun persoonlijke reisavonturen. Alsof je er echt bij was. Of toch bijna.

Beste lifestyle blogger hotspots:

 1. Annabelpesant.com

 2. Teacupsanddresses.com

 3. Insins.me

 4. Augoutdemma.be

Deze meiden weten als eerste waar de beste plekjes in binnen- en buitenland te vinden zijn.

Beste reisstijl:

 1. Polienne.com

 2. Anoukmeetsfashion.com

 3. Monicaharmony.com

 4. Celinescloset.blogspot.nl

Wanneer wij er bijlopen als een zwerver op de luchthaven, weten zijn comfort en stijl perfect te combineren. Polienne haar stijl is een bron van inspiratie. Betaalbare mode weet ze makkelijk met zonovergoten bestemmingen te combineren.

Beste Instagram reisinspiratie:

 1. Yourddofme.be

 2. Thesoundofourshoes.com

 3. Madebyf.com

 4. Thatgirlwithherblog.com

Instagram: het online magazine waar je uren op kan besteden. En Eline van Your Daily Dose of Me weet hoe je dat medium het best kan gebruiken. Geen dag gaat voorbij of je ziet die ene perfecte foto of flashback naar een voorbije reis.

Best reisvlogs:

 1. Curlsandbags.com

 2. Styleplayground.com

 3. Lifestyle Spot

 4. Beautybybirgit

Vloggers zijn helemaal in! Ook in België. Deze bloggers met een YouTubekanaal zorgen ervoor dat je fotoboek van het Kruidvat er redelijk saai uit gaat zien.

Ben je een reisblogger en sta je nog niet op onze lijst? Of wil je altijd al gaan bloggen over reizen? Laat het ons weten via [email protected] en wie weet sta jij op de lijst van beste travel bloggers van 2018! Of nog beter: word je onze nieuwe Belgische EF Blogger en vertrek je met ons op taalreis.

Inspiratie nodig voor jouw reisblog? Ga op taalreis!Ontdek meer
Ontvang het laatste nieuws over reizen, talen en cultuur in de GO-nieuwsbrief.Aanmelden