Het laatste nieuws over reizen, taal en cultuur door EF Education First
Menu

Een gids voor het verkennen van San Diego

Een gids voor het verkennen van San Diego

San Diego lijkt alles te hebben… Hoewel het bekend staat als ‘America’s finest city’ vanwege de lange witte stranden, biedt de stad een breed scala aan keuzes om het meeste uit jouw Amerikaanse taalreis te halen. Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? No worries – wij hebben een handige gids samengesteld over wat je moet doen als je deze levendige stad bezoekt.

1. Cabrillo Monument or Mt. Soledad

Beide plekken hebben een 360 graden uitzicht op San Diego vanuit verschillende perspectieven. Ook kunnen beide je ervaring in San Diego echt compleet maken. En… ze vormen toevallig ook de perfecte achtergrond voor elke reisfoto!

2. Greenline to Gaslamp

Voor een echte stedelijke ervaring moet je naar het hart van de stad. Neem zeker alle lichten en geluiden van het stadslandschap in je op. De Gaslamp quarter is een bruisende buurt met veel restaurants en uitgaansmogelijkheden. Je kunt er zelfs een honkbalwedstrijd van de Padre’s zien!

3. Whale Watching op de stille oceaan

Walvissen trekken het hele jaar van het noorden naar het zuiden aan de westkust van de Verenigde Staten. De vele waterfronten van San Diego bieden voldoende gelegenheid om een kleine cruise te maken op de Stille Oceaan en de grootste zoogdieren op aarde te zien!

4. Surf bij Tourmaline

Je kunt niet naar Californië gaan zonder je onder te dompelen in de Californische surf levensstijl. Ocean Beach en Pacific Beach zijn hot spots voor iedereen die de sensatie van het vangen van een golf wilt (of probeert te) voelen. Of je het nu zelf wilt proberen of gewoon wilt kijken hoe de pro’s hun ding doen, je mag het zeker niet missen!

5. Rond hangen op Ocean Beach

Ocean Beach, dat onlangs het label “meest hippiestadje van Amerika” heeft gekregen, is een wereld op zich. Geografisch geïsoleerd door de heuvels van Point Loma en het Mission Bay toegangskanaal, heeft Ocean Beach de relaxte Californische vibe. Het heeft een relaxte lokale bevolking en strand gecentreerde levensstijl. Elke woensdag verdringen kleine bedrijven, kunstenaars en entertainers de hoofdstraat om een bijzondere ervaring te creëren voor iedereen die het geluk heeft in de buurt te zijn.

6. Ga naar een outdoor shopping mall

“Ik wil gaan winkelen” – iedereen.
De Fashion Valley ligt op 20 minuten van het centrum van de stad en biedt het winkelend publiek een groot aanbod aan merkwinkels in een openluchtparadijs. Als je wat meer naar de grens van Mexico gaat hebben ze bij Las Americas Outlet merknamen met koopjes die niemand kan weerstaan.

7. Neem een koffie bij Liberty Station

Liberty Station is een perfect weekendje weg voor iedereen die op zoek is naar een hippe koffietent, een uitstekende culinaire ervaring of een luie zondagswandeling. Probeer de delicatessen van de lokale San Diego ambachtslieden en restaurants op de Liberty Public Market. Maak daarna optimaal gebruik van het omringende groen.

8. Maak een wandeling door Balboa Park…

Er is geen betere plek om te leren over San Diego en zijn cultuur dan in Balboa Park. Met meer dan 15 musea in een Spaans beïnvloedde architecturale omgeving is dit de perfecte plek om te leren over de rijke geschiedenis van San Diego, of om de betekenis van een kunstwerk in het kunstmuseum te raden.

9. …en probeer lachyoga

Niet alleen biedt Balboa Park een schilderachtige omgeving voor een ontspannen wandeling, je kunt er ook een lachyogasessie proberen. Deze vindt elke zaterdagochtend plaats. Begin de dag met het lachen in een groep, terwijl u door verschillende stretchoefeningen en vrolijke liedjes heen gaat. De les eindigt in een lachmeditatiecirkel die je de rest van de dag in een geweldige stemming brengt.

10. Beleef een drive-in film

Ooit een drive-in bioscoop willen bezoeken zoals ze dat in de old-school US films doen? Dan is de South Bay Drive-in Theatre echt iets voor jou. Voor een kleine $9 kun je vanuit je auto een speelfilm bekijken. Er is zelfs een snackbar waar je popcorn kunt kopen om de filmervaring te maximaliseren.

Ontdek San Diego met EFLees meer!

Deel dit artikel

Laatste blogs van Reizen