GO Blog | EF Blog Belgium
Het laatste nieuws over reizen, taal en cultuur door EF Education First
MenuGratis brochure

EF Ervaringen: Paula uit Frankrijk bij EF Toronto

EF Ervaringen: Paula uit Frankrijk bij EF Toronto

1. Wat is je opleidingsachtergrond?

Ik ging met EF na het behalen van mijn baccalaureaatsdiploma (middelbare school). Omdat ik niet precies wist wat ik met mijn studie wilde bereiken, besloot ik een tussenjaar te nemen om over mijn toekomst na te denken.

2. Waarom heb je gekozen voor een EF-campus?

Omdat ik een beetje de weg kwijt was in mijn carrière, was het belangrijk voor mij om het meeste uit dit jaar van bezinning te halen. Daarom koos ik ervoor om deel te nemen aan een EF-campus om mijn Engelse taalvaardigheden te verbeteren. Het was belangrijk voor mij om Engels te spreken om mezelf alle kansen te geven in mijn carrière.

3. Je educatieve/professionele reis na je EF programma?

Na mijn verblijf van elf maanden in Toronto besloot ik een BTS (Advanced Technician's Certificate, vergelijkbaar het HBO in Nederland) in Management Assistance te behalen. Ik heb zonder problemen alle inschrijvingsprocedures in het buitenland kunnen doorlopen.

4. Je advies voor toekomstige deelnemers?

Ik raad alle toekomstige deelnemers aan om geen hechte vriendschappen aan te gaan met mensen met dezelfde nationaliteit als zij, ook al kan dat verleidelijk zijn, omdat de vooruitgang veel langzamer gaat en je de kans mist om vrienden van over de hele wereld te maken.

Leer Engels in TorontoOntdek meer
Ontvang het laatste nieuws over reizen, talen en cultuur in de GO-nieuwsbrief.Aanmelden

Studeer in het buitenland met EF!

Lees meer