GO Blog | EF Blog Belgium
Het laatste nieuws over reizen, taal en cultuur door EF Education First
MenuGratis brochure

Mijn geweldige EF ervaring in Victoria

Ik ben met EF naar Dublin gegaan voor 3 weken. Ik vond deze reis zo leuk dat ik besloot om opnieuw te gaan, maar nu iets verder. Ik koos voor EF Victoria, deze kleine maar moderne en mooie stad leek me de ideale bestemming.
Mijn geweldige EF ervaring in Victoria

Ik ben met EF naar Dublin gegaan voor 3 weken , omdat ik altijd een beetje een achterstand had bij mijn Engels tijdens mijn schooljaar. Ik was wel geïnteresseerd om een Taalreis te doen , maar ik had geen zin om hierop voortdurend met mijn moedertaal geconfronteerd te worden. Daarom koos ik voor EF met hun privéscholen en Internationale studenten werd mijn taalniveau enorm gestimuleerd. Ik vond deze reis zo leuk dat ik besloot om opnieuw te gaan, maar nu iets verder , ik koos voor EF Victoria in Canada, deze kleine maar moderne en mooie stad leek me de ideale bestemming.

Leuke activiteiten

Het leukste van mijn reis vond ik de vrienden die ik er maakte en alle activiteiten die we er deden. Ik had ook een heel goede band met mijn gastgezin en had echt wel een gevoel van vrijheid. Ook de zeer interactieve lessen met al de internationale studenten van Korea tot Colombia en Duitsland. We waren allemaal beste vrienden!

Mijn favoriete uitstapje op mijn EF reis was naar Tethis Lake. Dit verwarmde meer was een fantastisch plekje waar je tot rust kon komen na een lesdag. Natuurlijk was het  hiken in Goldstream Park ook fantastisch, al kon ik niet zoveel van de watervallen zien omdat de bevers een dam hebben gebouwd. Een ding is zeker! Ik heb me in deze 4 weken in Canada geen seconde verveeld!!!

Mooie herinneringen

Mijn favoriete herinneringen zijn sowieso alle momenten samen met mijn vrienden en dat we na een lesdag samen de bus namen en ergens naartoe samen gingen. Of een Ukelele zijn gaan kopen en dan picknicken bij zonsondergang aan de Stille Oceaan. Of poseren met de Canadese vlag aan het parlementsgebouw van Victoria , of samen naar de vuurwerkshow van 45 minuten in Bucharts garden gaan kijken. Deze reis was fantastisch !

Reis zelf ook naar VictoriaOntdek meer!
Ontvang het laatste nieuws over reizen, talen en cultuur in de GO-nieuwsbrief.Aanmelden