Programma's in Los Angeles

Programma's in Los Angeles

Een taalprogramma Engels in Los Angeles brengt je rechtstreeks naar de filmhoofdstad van de wereld. Leer Engels in Los Angeles en ga in je vrije tijd naar bezienswaardigheden of relax op het strand. In LA zul je de taal extra snel onder de knie krijgen dankzij onze innovatieve lesmethode die moderne technologie combineert met kleine klassen en persoonlijke aandacht. Vraag je brochure aan, maak je dromen waar en leer Engels in Los Angeles met EF.

Kies een leeftijdscategorie

EF Taalreizen

13-18 jaar
2-8 weken
Groepsreizen

Ga tijdens je zomervakantie op reis met EF, leer internationale vrienden kennen en een taal beter spreken.

bestemming: Amerika
Stad: Los Angeles

EF Taalreizen

13-18 jaar
2-24 weken

Zet je eerste onafhankelijke stap in het buitenland deze zomer met een taalcursus bij een erkende EF school.

bestemming: Amerika
Stad: Los Angeles

EF Taalreizen

18+ jaar
2-24 weken

Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 12 talen in 54 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.

bestemming: Amerika
Stad: Los Angeles

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden

Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.

bestemming: Amerika
Stad: Los Angeles

EF Los Angeles

Je voelt je als een taalacteur wanneer je Engels studeert in Los Angeles. Je zit er namelijk niet achterovergeleund in het publiek, maar speelt een hoofdrol in jouw kleine studiegroep waarin je continu Engels spreekt met je klasgenoten en de docent. Met deze actieve Engelse lesmethode in Los Angeles zullen je taalvaardigheden met sprongen vooruit gaan. In de stad en omliggende omgeving staan veel entertainment- en uitgaansgelegenheden om na de lessen te bezoeken. Er zijn altijd meer dan genoeg stranden vlakbij, op straat kun je celebs tegenkomen en Californië heeft schitterende nationale parken. Studeer je Engels in Los Angeles, dan heeft jouw verblijf in het buitenland zeker weten een 'happy end'. Verbreed je horizon met de programma’s van EF Education First in Los Angeles. Beleef de tijd van je leven op meer dan 50 bestemmingen. Vertrek iedere maandag met EF!

Behaal jouw Engelse taaldoel in Los Angeles

Wat je ook wilt bereiken met het studeren van Engels in Los Angeles, je vindt altijd een cursus die past bij dat doel. Naast uit de vele verschillende mogelijke cursuslengten kun je zelf kiezen hoe intensief je wilt studeren. Wil je dat jouw Engels extra hard vooruit gaat in Los Angeles, dan kun je extra veel lessen per week volgen. Met een iets lichter studieschema heb je wat meer tijd om de stad en regio te ontdekken. Ook kun je voorbereidingsvakken volgen voor een internationaal erkend taalexamen of kun je een specifiek vak in professioneel taalgebruik volgen, zoals zakelijk Engels. Ontdek snel hoe je met het leren van Engels in Los Angeles je persoonlijke doel kunt bereiken.