Programma's in San Francisco

Programma's in San Francisco
4.6
679
(679 beoordelingen)
4.6

Een taalstudie Engels in EF San Francisco is een geweldige manier om je vaardigheden op te halen terwijl je woont in een van de mooiste steden ter wereld. Wandel over de Golden Gate Bridge, slenter door Fisherman's Wharf en fotografeer de zonsondergang op de brede zandstranden. Vraag een brochure aan en leer Engels in San Francisco met EF.

Programma's in San Francisco

Gratis brochure

Zoek een programma

Hult International Business School

Hult International Business School

18+ jaar
Bachelor, master, MBA
Krijg een business degree bij Hult, een onafhankelijke prijswinnende business school met een campus op locaties over de hele wereld.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: San Francisco
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 jaar
Semester of studiejaar
Lokale High School
Ga op uitwisseling naar het buitenland als high school student op een lokale school en leer een andere cultuur kennen.
Bestemming: Verenigde Staten

EF San Francisco

Leer Engels in EF San Francisco en ontdek wat deze stad zo speciaal maakt. De lessen wijden zich aan het verbeteren van je taalvaardigheden en de kleine klassen, ervaren leraren en het gebruik van de nieuwste technologie zorgen ervoor dat dat ook lukt. Het studeren van Engels in EF San Francisco biedt je ook toegang tot de vele vrijetijdsmogelijkheden in de stad. Golden Gate Park is bijvoorbeeld een groot groen gebied met tuinen en musea. North Beach is de plek om te winkelen en te relaxen in cafeetjes. Fisherman's Wharf heeft trams, verse vis en blaffende zeehonden. Wanneer je Engels leert in San Francisco, zit je nooit verlegen om een leuke plek om je nieuwe taalkennis te oefenen. Verbreed je horizon met de programma’s van EF Education First in San Francisco. Beleef de tijd van je leven op meer dan 50 bestemmingen. Vertrek iedere maandag met EF!

Geniet van je vrije tijd in San Francisco

Maak optimaal gebruik van je vrije tijd wanneer je Engels leert in EF San Francisco: er zijn ontzettend veel activiteiten waarmee je je horizon kunt verbreden. Ga bijvoorbeeld naar een wijnproeverij van druiven uit het nabijgelegen Sonoma. Krijg te voet een rondleiding door de leukste wijken van San Francisco of ga met nieuwe vrienden uit je klas naar een honkbalwedstrijd. Uitjes zoals deze helpen je om de lokale cultuur te begrijpen en je Engels ook buiten het klaslokaal te verbeteren in San Francisco. Wil je advies over wat je het beste kunt zien en doen wanneer je zelfstandig op pad wilt, dan onthullen we graag de geheimen van de stad. Je tijd is waardevol, dus kun je maar beter het maximale halen uit jouw periode in EF San Francisco.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.