Programma's in Seattle

Programma's in Seattle
4.7
629
(629 beoordelingen)
4.7

Leer Engels bij EF in Seattle om het noordwesten van Amerika te ontdekken. Ga in je vrije tijd kajakken, orka's en walvissen spotten of hiken in de Cascade Mountains. Dankzij onze focus op comfortabel spreken heb je jouw Engels in Seattle samen met de locals in no time verbeterd. Vraag een brochure aan en leer alle mogelijkheden om Engels in Seattle te leren kennen.

Programma's in Seattle

Programma's in Seattle

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: Seattle
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: Seattle
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: Seattle
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: Seattle

EF Seattle

Wie Engels gaat leren bij EF in Seattle, maakt slim gebruik van zijn tijd in de Pacific Northwest. Onze medewerkers zorgen ervoor dat je snel vooruit gaat in de lessen en kunt genieten van je verblijf. Tijdens je Engelse taalstudie in Seattle helpen ervaren leraren je om het maximale te halen uit jouw potentie om de taal te leren. Zorgzame programmacoördinatoren begeleiden je graag bij elk ander deel van je ervaring. Ze kunnen bijvoorbeeld excursies organiseren naar nationale parken en je vertellen wat de tofste plekken zijn om in Seattle naartoe te gaan. Alle deskundige ondersteuning die je krijgt gedurende je lesprogramma in Seattle zorgt ervoor dat je taalvaardigheden groeien en je tegelijkertijd geweldige avonturen beleeft. Verbreed je horizon met de programma’s van EF Education First in Seattle. Beleef de tijd van je leven op meer dan 50 bestemmingen. Vertrek iedere maandag met EF!

Voordelen voor de lange termijn

Engels leren bij EF in Seattle kan op vele manieren een geweldige aanvulling op je leven zijn. Je verbetert niet alleen je communicatiemogelijkheden met mensen van over de hele wereld, maar kunt jezelf ook voorbereiden op succes op de universiteit en in je carrière. Engelse taalstudenten in Seattle kunnen zich bijvoorbeeld voorbereiden op een internationaal erkend taalexamen. Goed behaalde resultaten staan geweldig op je CV en bij de toelatingsprocedure voor een vervolgopleiding. Ook kun je vrijwilligerswerk doen bij een lokale organisatie. Ook daarmee kun je indruk maken op toelatingscommissies, maar leer je ook iets over de lokale cultuur terwijl je iets terug doet voor de maatschappij. Bereid jezelf hoe dan ook voor op succes terwijl je Engels studeert in Seattle.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.