Studeren in Oxford

Studeren in Oxford
4.8
644
(644 beoordelingen)
4.8

Kom studeren in Oxford, de thuisbasis van wetenschappers en onderzoekers, om het studentenleven in Engeland te ervaren. Of je nou droomt om te studeren aan de universiteit van Oxford of gewoon een voorproefje wilt van het Engelse studentenleven, je maakt de juiste beslissing met Engels studeren in Oxford. Bekijk onze programma's en neem vandaag nog contact met ons op.

Studeren in Oxford

Studeren in Oxford

Gratis brochure
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Engeland
Stad: Oxford
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Engeland
Stad: Oxford
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Engeland
Stad: Oxford
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Engeland
Stad: Oxford
EF ACADEMY

EF ACADEMY

14 - 19 jaar
1-4 jaar
Particuliere middelbare school
Pak nu je kans om te studeren met studenten van over de hele wereld. Behaal een diploma en krijg toegang tot een top universiteit.
Bestemming: Engeland
Stad: Oxford

Studeren in Oxford

Na een periode studeren in Oxford kom je thuis met een hele andere blik op de wereld. Deze stad huisvest niet alleen Oxford University, de oudste universiteit van de Engelstalige wereld, maar heeft ook meer dan 1000 jaar geschiedenis om te ontdekken. Of je nu komt studeren in Oxford omdat nog bijna geen Engels spreekt of juist al een gevorderde spreker bent: Oxford zal je de geschiedenis in laten duiken en vervolgens terugbrengen naar de hedendaagse cultuur vol Oscar Wilde, J.R.R. Tolkien en Philip Pullman. De stad heeft ook oneindig veel prachtige architectuur die de Tweede Wereldoorlog zonder kleerscheuren is doorgekomen en nu prachtig in het nieuwe millennium past. Waarom? Dat ontdek je in Oxford!

Accommodatiemogelijkheden in Oxford

Wie gaat studeren in Oxford kan zelf bepalen waar hij wil wonen. Logeer bijvoorbeeld in een gastverblijf en ontmoet lokale inwoners terwijl je hun cultuur en levensstijl ervaart. Een gastverblijf als accommodatie maakt jouw tijd in Oxford extra persoonlijk en bovendien kun je tijdens het eten je Engels oefenen met deze locals. Wil je liever het echte klassieke studentenleven ervaren tijdens het studeren in Oxford, dan is een studentenresidentie vlakbij onze school ook een optie. Je deelt dan een kamer met een medestudent uit een ander land, zodat je alleen maar Engels met elkaar kunt praten. Een residentie is een geweldige plek om nieuwe vrienden te maken waarmee je Oxford kunt ontdekken in je vrije tijd.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.