Spaans studeren

Kom Spaans studeren en leer de taal op de manier waarop het wordt gesproken in het dagelijkse leven. Met het EF studieprogramma Spaans in Spanje en Costa Rica zal je vanaf dag 1 leren om je Spaans toe te passen in de praktijk. Ga Spaans studeren in het buitenland en leer als een "native speaker" de taal spreken en en de Spaanse cultuur begrijpen. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Spaans studeren

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
bestemming: SpanjeCosta Rica

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: SpanjeCosta Rica

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
bestemming: SpanjeCosta Rica

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: SpanjeCosta Rica

Waarom Spaans studeren in het buitenland?

Wie kiest voor Spaans studeren in het buitenland, belandt in een internationale omgeving waarin je jouw nieuwe taalkennis in veel verschillende situaties kunt gebruiken: in de klas, op sociaal gebied en in het dagelijks leven. Of je nu enkele weken of maandenlang kunt blijven: Spaans studeren kan altijd, want we hebben altijd het geschikte programma voor je.

Zolang jij ons vertelt wat je met je Spaanse taalcursus kunt bereiken, kunnen wij je altijd een programma op maat aanbieden. Ervaren reizigers kunnen zelfs een jaar lang Spaans studeren op onze verschillende scholen in Spanje en Latijns-Amerika, zodat je de verschillende dialecten en accenten ervaart die je kunt tegenkomen in de Spaanstalige wereld.

Op welke bestemmingen kun je Spaans studeren?

We hebben diverse taalscholen in Spanje en Costa Rica. De keuze is aan jou - wil jij Spaans studeren in een kosmopolitische stad, kies dan voor Barcelona. Heb jij een voorliefde voor alles dat koninklijk is, dan is Madrid wellicht iets voor jou.

Ben jij meer een persoon die in de vrije natuur wilt verblijven, aan de kust of in de jungle. Dan zijn Malaga en Costa Rica de perfecte bestemming voor jou! Hieronder vind je een overzicht van de bestemmingen waar je een studie Spaans kunt volgen:

Kun je een studie Spaans combineren met vrijwilligerswerk?

Wil je Spaans studeren in het buitenland en tegelijkertijd vrijwilligerswerk doen, dan hebben we het perfecte programma voor je. Onze school in Costa Rica plaatst studenten voor enkele weken tot meerdere maanden in lokale milieugroepen.

Je leert over de bedreigingen van het regenwoud in Costa Rica en wat er gedaan wordt om milieuproblemen te voorkomen. Ook kun je veel Spaans oefenen met andere vrijwilligers, bijna allemaal Costa Ricanen. Zo kun je tijdens het Spaans studeren dus ook nog het verschil maken in de wereld!