Taalschool Spaans

Taalschool Spaans
4.8
1180
(1.180 beoordelingen)
4.8

Je weet dat je veel sneller Spaans leert als je naar een Spaanse school in het buitenland gaat. Onze scholen in Spanje en Costa Rica geven jou genoeg opties om uit te kiezen, van korte tot lange cursus voor alle leeftijden, intensieve lessen of Spaanse uitwisselingsprogramma's voor studenten. Investeer in jezelf en bekijk welke cursus het beste bij jou past.

Taalschool Spaans

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: SpanjeCosta Rica
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: SpanjeCosta Rica
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: SpanjeCosta Rica
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: SpanjeCosta Rica
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: SpanjeCosta Rica

Ontdek bestemmingen

Spaanse school

Als je Spaans wilt leren in het buitenland, dan ben je hier aan het juiste adres! Welke cursus op welke Spaanse school van EF in Spanje of Costa Rica je ook kiest: alle programma's hebben dezelfde hoge onderwijskwaliteit, een flexibel curriculum dat aansluit bij jouw behoeften en bovendien meer dan genoeg tijd en mogelijkheden om jouw bestemming te ontdekken.

Volg een korte taalcursus aan een Spaanse school van EF of meld je aan voor een langer programma om de taal vloeiend te leren spreken. Spaanse taalkennis kan een wereld aan nieuwe mogelijkheden voor je openen. De taal kan je een vliegende start geven op het gebied van toelating tot een universiteit, het vinden van een baan en het maken van nieuwe vrienden. Reizen wordt er bovendien een stuk gemakkelijker door.

Zo flexibel mogelijk Spaanse les krijgen

Het is eigenlijk heel eenvoudig: wil je Spaans leren, kom dan naar een Spaanse school. Waarom je de taal ook wilt leren en wat je er ook mee gaat doen als je Spanje verlaat, je zult nooit spijt krijgen van jouw besluit om in het buitenland Spaanse les te nemen.

Onze hoge onderwijsstandaard is uniek en we laten je graag het maximale uit jouw tijd halen door naschoolse activiteiten en excursies te organiseren zodat je de stad en regio kunt ontdekken waarin je een Spaanse les volgt. Aangezien de Spaanse lessen op elke Spaanse school van EF zo flexibel zijn, kun je op je eigen tempo leren, terwijl je de steun krijgt om het beste uit jezelf te halen en jezelf te overtreffen voor een snelle en effectieve leercurve.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.