Uitwisseling

Uitwisseling in Engeland

Uitwisseling in Engeland
4.6
988
(988 beoordelingen)
4.6

Tijdens jouw uitwisseling in Engeland verbeter je je Engels binnen no time. Ontdek de Britse taal, cultuur en levensstijl dag in, dag uit. Het maakt niet uit welke taalcursus Engels in Engeland je kiest als uitwisselingsstudent in Engeland – onze decennialange kennis en ervaring verzekeren jou van een onvergetelijke tijd. Lees verder en ontdek of een uitwisseling Engeland bij jou past.

Uitwisseling in Engeland

Gratis brochure

Zoek een programma

EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 jaar
Semester of studiejaar
Lokale High School
Ga op uitwisseling naar het buitenland als high school student op een lokale school en leer een andere cultuur kennen.
Bestemming: Engeland
EF ACADEMY

EF ACADEMY

14-19 jaar
1-4 jaar
Particuliere middelbare school
Pak nu je kans om te studeren met studenten van over de hele wereld. Behaal een diploma en krijg toegang tot een top universiteit.
Bestemming: Engeland
Stad: Oxford
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Engeland
Stad: LondenOxfordCambridgeBrightonBournemouthEastbourneManchesterBristol
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Engeland
Stad: LondenOxfordCambridgeBrightonBournemouthEastbourneManchesterBristol
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Engeland
Stad: LondenOxfordCambridgeBrightonBournemouthEastbourneManchesterBristolTorbayIsle of Wight
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Engeland
Stad: LondenOxfordCambridgeBrightonBournemouthEastbourneManchesterBristol
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen

Ontdek bestemmingen

Word een uitwisselingsstudent Engeland met EF

Als uitwisselingsstudent Engeland verbeter je je Engels en leer je wat die Engelse cultuur nou zo typisch Engels maakt. In onze uitwisselingsprogramma's Engeland worden onderwijs, excursies, activiteiten en vrije tijd afgewisseld, zodat je leert over zowel de taal als jouw plaats van bestemming. We bieden al sinds 1965 Engels taalonderwijs aan, dus onze lesmethodes zijn inmiddels tot in de puntjes ontwikkeld.

Als je kiest om als uitwisselingsstudent Engeland met EF mee te gaan helpen je we bij iedere stap, van de voorbereiding op de reis tot het succesvol afronden van jouw cursus. Je kunt zelf de lengte en de zwaarte van jouw programma kiezen en krijgt de mogelijkheid om in een Brits gastverblijf of juist in een studentenresidentie te wonen. Zo kun je jouw Engelse uitwisseling inrichten zoals jij dat het liefste wilt.

Ga op uitwisseling in Engeland tijdens de middelbare school

Zit jij nog op de middelbare school? En wil jij op uitwisseling in Engeland? Breng dan een schooljaar door op een typisch Britse school, maak nieuwe vrienden en beleef de tijd van je leven. Of kies om tidens de zomervakantie een aantal maanden op uitwisseling naar Engeland te vertrekken.

Welk uitwisselingsprgramma je ook kiest - jouw Engelse taalvaardigheden worden beter en beter, niet alleen in het klaslokaal, maar ook als je op straat loopt, in een restaurant eten bestelt, een voorbijganger de weg vraagt. Je merkt maar al te gauw dat je steeds makkelijker uit je woorden komt.

Veelgestelde vragen

Uitwisseling in Engeland bij gastgezin of studentenresidentie?

Als uitwisselingsstudent Engeland kun je zowel in een Brits gastverblijf als in een studentenresidentie wonen. Verblijf je bij Britse locals, dan dompel je jezelf het meeste onder in de taal. Thuis oefen je alles wat je in de les hebt geleerd en pik je lokale uitdrukkingen op. 

Ook krijg je tijdens jouw uitwisselingsprogramma Engeland in een gastverblijf de kans om een levenslange band op te bouwen met Engelse mensen. Vanuit de studentenresidentie ben je binnen een mum van tijd op school en leer je je medebewoners vanuit de hele wereld, tevens je medestudenten, goed kennen. Welke accommodatie je ook kiest: je zult onvergetelijke ervaringen opdoen tijdens een van onze uitwisselingsprogramma's in Engeland.

Waar kan ik op uitwisseling in Engeland?

Engeland is een ongelooflijk divers land en dus heb je bestemmingen genoeg om uit te kiezen voor jouw uitwisseling in Engeland. Als stadsmens kies je natuurlijk voor het moderne en multiculturele London.

Ben jij een boekenwurm? En ambieer je een academische carrière? Kies dan voor universiteitssteden als Oxford en Cambridge. Maak deel uit van deze studentenwereld en geniet van de bijzondere sfeer, bezoek samen met medestudenten lezingen en doe 's zomers mee aan roeiwedstrijden tijdens jouw uitwisseling in Engeland.

Lig jij liever op het strand tussen alle lessen en activiteiten door? Dan is Brighton de beste optie voor jou. Laat je inspireren door de city vibes.

Hoeveel kost een uitwisseling Engeland?

De kosten van jouw uitwisseling in Engeland hangt af van meerdere factoren, zoals de bestemming en duur van jouw uitwisselingsprogramma. Als je een gepersonaliseerde offerte wilt ontvangen, neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via  03 202 30 70 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over een uitwisseling Engeland van EF. Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats voor een van onze uitwisselingsprojecten Engeland.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.