Uitwisseling in Engeland

Uitwisseling in Engeland
4.4
4191
(4.191 beoordelingen)
4.4

Tijdens jouw uitwisseling in Engeland verbeter je je Engels binnen no time. Ontdek de Britse taal, cultuur en levensstijl dag in, dag uit. Het maakt niet uit welke taalcursus Engels in Engeland je kiest als uitwisselingsstudent in Engeland – onze decennialange kennis en ervaring verzekeren jou van een onvergetelijke tijd. Lees verder en ontdek of een uitwisseling Engeland bij jou past.

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Engeland
Stad: LondenOxfordCambridgeBrightonBournemouthEastbourneManchesterBristolTorbayIsle of Wight

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Engeland
Stad: LondenOxfordCambridgeBrightonBournemouthEastbourneManchesterBristol

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Engeland
Stad: LondenOxfordCambridgeBrightonBournemouthEastbourneManchesterBristol

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Engeland
Stad: LondenOxfordCambridgeBrightonBournemouthEastbourneManchesterBristol

EF ACADEMY

14 - 19 jaar
1-5 jaar
Particuliere middelbare school
Pak nu je kans om te studeren met studenten van over de hele wereld. Behaal een diploma en krijg toegang tot een top universiteit.
Bestemming: Engeland
Stad: Oxford

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

Word een uitwisselingsstudent Engeland met EF

Als uitwisselingsstudent Engeland verbeter je je Engels en leer je wat die Engelse cultuur nou zo typisch Engels maakt. In onze uitwisselingsprogramma's Engeland worden onderwijs, excursies, activiteiten en vrije tijd afgewisseld, zodat je leert over zowel de taal als jouw plaats van bestemming. We bieden al sinds 1965 Engels taalonderwijs aan, dus onze lesmethodes zijn inmiddels tot in de puntjes ontwikkeld.

Als je kiest om als uitwisselingsstudent Engeland met EF mee te gaan helpen je we bij iedere stap, van de voorbereiding op de reis tot het succesvol afronden van jouw cursus. Je kunt zelf de lengte en de zwaarte van jouw programma kiezen en krijgt de mogelijkheid om in een Brits gastverblijf of juist in een studentenresidentie te wonen. Zo kun je jouw Engelse uitwisseling inrichten zoals jij dat het liefste wilt.

Uitwisseling in Engeland bij gastgezin of studentenresidentie?

Als uitwisselingsstudent Engeland kun je zowel in een Brits gastverblijf als in een studentenresidentie wonen. Verblijf je bij Britse locals, dan dompel je jezelf het meeste onder in de taal. Thuis oefen je alles wat je in de les hebt geleerd en pik je lokale uitdrukkingen op. 

Ook krijg je tijdens jouw uitwisselingsprogramma Engeland in een gastverblijf de kans om een levenslange band op te bouwen met Engelse mensen. Vanuit de studentenresidentie ben je binnen een mum van tijd op school en leer je je medebewoners vanuit de hele wereld, tevens je medestudenten, goed kennen. Welke accommodatie je ook kiest: je zult onvergetelijke ervaringen opdoen tijdens een van onze uitwisselingsprogramma's in Engeland.