Uitwisseling in Londen

Uitwisseling in Londen
4.5
621
(621 beoordelingen)
4.5

Uitwisseling London? Of course! Ontdek zelf wat Londen te bieden heeft en schrijf je in voor een uitwisseling London met EF. Door de combinatie van activiteiten, excursies en Engelse cursussen in Londen durf je met zelfvertrouwen Engels te spreken zodra je de stad weer verlaat. Meer weten? Ontdek of een uitwisselingsprogramma Londen bij jou past.

Uitwisseling in Londen

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 jaar
Semester of studiejaar
Lokale High School
Ga op uitwisseling naar het buitenland als high school student op een lokale school en leer een andere cultuur kennen.
Bestemming: Engeland

Uitwisseling London

Een uitwisseling Londen is een van de beste manieren om deze stad van wereldklasse te leren kennen. Onze cursussen verschillen in lengte en worden het hele jaar door gegeven, dus je kunt starten wanneer jij dat wilt en zo lang blijven als jou dat het beste uitkomt om je Engels te verbeteren. Onze ervaren docenten maken gebruik van innovatieve lesmethoden, die de nadruk leggen op het gebruiken van de taal in alledaagse situaties. Met deze benadering zul je snel met vertrouwen Engels spreken, zowel tijdens je uitwisseling Londen als nog lang daarna. Het ontdekken van de stad is een ander belangrijk aspect van jouw verblijf, en onze programma's bieden veel verschillende activiteiten en excursies aan die je helpen om Londen te leren kennen.

Bezienswaardigheden in Londen voor studenten

Het grote aanbod bezienswaardigheden in Londen maakt deze stad tot de perfecte plek voor een studentenuitwisseling. Je kunt Buckingham Palace bezoeken, genieten van het uitzicht vanaf de London Eye en versteld staan van de akoestiek van St. Paul's Cathedral. Tijdens jouw uitwisseling Londen kun je ook historische plekken bezoeken zoals de Tower of London en Westminster Abbey. In het British Museum en de kunstgalerie Tate Modern is meer kunst te vinden dan je in je hele leven zou kunnen bekijken. In onze lessen leer je heel veel Engels, en met de buitenwereld als jouw klaslokaal leer je tijdens jouw uitwisseling Londen net zo veel over cultuur en geschiedenis.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.