Over ons

Ervaring, kwaliteit en innovatie sinds 1965. Al meer dan 50 jaar wordt EF gedreven door de missie om de wereld te openen via het onderwijs; een missie die nu relevanter is dan ooit. Als 's werelds grootste particuliere onderwijsonderneming transformeren onze flexibele programma's de taalvaardigheid, het zelfvertrouwen en het cultureel bewustzijn van studenten, waardoor hun dromen werkelijkheid worden.

De wereld openen via het onderwijs

De EF Methode is gebaseerd op een eenvoudig principe: Hoe meer we uw programma personaliseren rond uw unieke doelen en behoeften, hoe sneller u leert. Met de EF Methode zijn blijvende taalvaardigheden gegarandeerd, ongeacht uw beginniveau of moedertaal. Dankzij de combinatie van ervaren docenten, interactieve lessen, oefening met behulp van technologie, project sessies om u vaardigheden te verbeteren en een onderdompeling in het echte leven, boek uw maximale vooruitgang tijdens uw verblijf in het buitenland. Onze hoge onderwijsnormen worden wereldwijd erkend met accreditaties van organisaties als de British Council, EAQUALS en ACCET.

Ons onderzoeksnetwerk

EF werkt samen met topuniversiteiten om de manier waarop studenten talen leren fundamenteel te verbeteren. De wetenschappers van het netwerk onderzoeken vooruitgang op het gebied van linguïstiek, onderwijs, technologie, tests en culturele onderdompeling. Samen zetten we ons in voor onderzoek en innovatie die de toekomst van het leren van talen vorm zal geven.

Leden van het EF-onderzoeksnetwerk zijn onder meer :

  • De universiteit van Cambridge

  • Peking Universiteit

  • EF EdTech

EF Studeren in het buitenland

EF biedt een breed arsenaal aan studieprogramma's in het buitenland, van groepsreizen en taalcursussen van flexibele duur tot academische langetermijnprogramma's om vloeiendheid te bereiken. Leer een taal in het buitenland in een all-inclusive groep onder leiding van een EF Leader of op een individuele taalcursus in het buitenland. Maak levenslange herinneringen met nieuwe vrienden van over de hele wereld terwijl u een taal leert en een nieuwe cultuur ontdekt met EF.

Bestel een gratis brochure

EF Pro cycling

In 2018 betrad EF het domein van de professionele wielersport met de overname van ons UCI WorldTour-team - waarin 30 EF-renners zijn verenigd die 15 nationaliteiten vertegenwoordigen. In 2022 wordt EF, naast onze mannenploeg, titelsponsor van de langstlopende professionele wielerploeg voor vrouwen in Noord-Amerika. Onze vrouwenploeg zal EF Education-TIBCO-SVB gaan heten. Het belangrijkste is dat we helpen de standaard te zetten voor de beloning van vrouwen in de sport door al onze fulltime vrouwelijke renners hetzelfde minimumsalaris te betalen als een professionele WorldTour-man op topniveau.

EF en de Olympische Spelen

Vriendschap. Uitmuntendheid. Respect. Dit zijn de kernwaarden van de Olympische Beweging. Sinds Baron Pierre de Coubertin de moderne Olympische Spelen stichtte, heeft het Internationaal Olympisch Comité jongeren en volwassenen aangemoedigd om te werken aan een betere, vreedzamere wereld.

This is a mission we understand well at EF. Since 1988, EF has worked with the Olympics to design and deliver a range of educational solutions that promote understanding and connectedness at the Olympic and Paralympic Games. We have provided online language testing for volunteers, designed digital curricula on sports and Olympic hosting for students, and taught professional language skills to the Organizing Committees.

Onze afspraken:

We zijn vereerd dat we benoemd zijn tot de vertrouwde leverancier van taal- en onderwijstrainingen voor Olympische Spelen, in het verleden en in de toekomst.

  • Tokyo 2020 Official Partner for Language Training Services

  • Official Education Services Sponsor Van de PyeongChang 2018 Olympic Winter Spelen

  • Official Language Services Supplier voor de Rio de Janeiro 2016 Zomer Spelen

  • Official Supplier of Language Programs van de 2014 Sochi Winter Olympische Spelen

  • Official Language Training Services Supplier van de Beijing 2008 Olympische Spelen

  • Official Language School van deSeoul 1988 Zomer Olympische Spelen