Individueel reizen

Inspireer het leren van een taal door culturele onderdompeling door uw studenten te helpen een taal in het buitenland te leren. Uw studenten kunnen zelfstandig reizen op een flexibele taalcursus in het buitenland van 2 weken tot 1 jaar, die elke maandag begint. Op onze geaccrediteerde EF International Language Campuses ontmoeten ze studenten uit meer dan 100 verschillende landen en boeken ze snel vooruitgang - van levendige klassengesprekken tot sociale activiteiten boordevol actie.

Kies de perfecte cursus voor uw studenten

Uw studenten zullen gegarandeerde taalvooruitgang boeken met onze innovatieve leermethode die de lessen in de klas combineert, interactieve instrumenten en culturele onderdompeling.

Immersive learning

EF-studieprogramma's in het buitenland bieden een levensveranderende, impactvolle duik in de lokale taal en cultuur. Uw studenten zullen hun taalvaardigheden ontwikkelen terwijl ze met nieuwe vrienden hun bestemming verkennen. Een onderdompelingsprogramma is veruit de snelste manier om een vreemde taal te leren, of ze hun nieuwe vaardigheden nu oefenen aan de eettafel met hun gastgezin of tijdens een bezoek aan lokale bezienswaardigheden.

Contact

EF all the way

Wij organiseren een complete ervaring voor u en uw studenten - inclusief taallessen, vervoer, accommodatie en activiteiten.

Support

EF-medewerkers doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u uw thuis voelt tijdens uw reis naar het buitenland. Of u nu vriendelijk advies nodig hebt, hulp bij het plannen van uw weekendactiviteiten of een routebeschrijving naar het centrum - de deur van hun kantoor staat altijd voor u open.

Visumaanvragen

We zijn experts op het gebied van visa. Voor het geval u en uw studenten er een nodig hebben, helpen wij u en uw studenten bij elke stap.

Vluchten

EF Travel Services zal er zeker van zijn dat u vluchten boekt met handige verbindingen tegen concurrerende tarieven.

Maaltijden

Of u nu eet bij uw gastgezin of in onze cafetaria, Crave Kitchen, u krijgt een voorproefje van de lokale keuken.

Airport transfers

Onze transferdienst wacht u op bij uw aankomst en staat klaar om u bij uw vertrek terug te brengen naar de luchthaven.

Accommodatie

U en uw studenten kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan accommodatiemogelijkheden

Activiteitenpakketten

Onze activiteitencoördinatoren organiseren lokale excursies, weekendtochten, culturele hoogtepunten, diners, cruises en nog veel meer om ervoor te zorgen dat uw ervaring aangenaam is.

Onze bestemmingen

Kies uw studie in het buitenland om meer te weten te komen over de stad en de school.