Gratis online lerarenopleiding

Verhoog uw onderwijsreferenties met ons gratis EF-certificaat voor de ontwikkeling van docenten. Sluit je aan bij ons voor zes webinars met academische experts over verschillende methoden, benaderingen en hulpmiddelen om het lesgeven in een taal leuker te maken voor jou en je studenten.

Hoe het werkt

U kunt uw EF-lerarenontwikkelingscertificaat verdienen door alle zes webinars van een uur bij te wonen. Ze zijn gratis en vinden twee keer per jaar plaats (zie onderstaande data voor de komende sessies). De webinars worden in het Engels gehouden en de registratie staat open voor docenten wereldwijd. Aan het einde van het programma sturen wij u het certificaat per e-mail toe.
Registreer

Agenda voor onze volgende webinarserie

Webinar 1

Speak out

16.02.2023 - 17.00 CET

Make sure you don’t miss this interactive webinar looking at ways to inspire our students to speak out in the classroom and beyond.

 

“A foreign language is like a frail, delicate muscle, if you don’t use it, it weakens”- Jumpa Lahiri

Webinar 2

Effective error correction

23.02.2023 - 17.00 CET

Come to our interactive webinar and brush up your techniques for correction in your language classroom.

 

“An error doesn't become a mistake until you refuse to correct it”- Orlando Aloysius Battista

Webinar 3

Effective assessment

02.03.2023 - 17.00 CET

Please join us in this interactive webinar and explore how we can best assess learning both inside and outside the classroom.

 

“Assessment is today's means of modifying tomorrow's instruction”- Carol Ann Tomlinson

Webinar 4

Success with CLIL

09.03.2023 - 17.00 CET

Sign up for this interactive webinar and take away new tips on how to maximize learning on Content and Language integrated learning.

 

“All students are language learners. All teachers are language teachers”- De Oliviera

Webinar 5

Motivating language learners

16.03.2023 - 17.00 CET

Join this interactive webinar to pick up practical tips for nurturing motivation both inside and outside the language classroom.

 

“Whatever you can do, or dream you can do, begin it. Boldness has genius, power, and magic in it. Begin it now”- Goethe

Webinar 6

Bottom up listening

23.03.2023 - 17.00 CET

Please come and join this interactive webinar and explore an alternative way of teaching listening.

 

“Most people do not listen with the intent to understand; they listen with the intent to reply”- Stephen R. Covey

Kan je geen sessie mee volgen? Geen probleem! U kunt het certificaat nog steeds verdienen door de opnamesessie te bekijken die we u na elke live webinar opsturen.

Wat zeggen de leraren over ons?

Hartelijk dank voor alle webinars. Alle zes waren interessant en hielpen me om kritischer te kijken naar de manier waarop ik les geef. Ik zal proberen te verbeteren. Nogmaals bedankt en ik hoop dat je nog meer interessante dingen voor ons in petto hebt.
Irina Rybalchenko - Znanye Language Center - Rusland
Ze waren allemaal erg nuttig, informatief en plezierig. Sommige hielpen me om structuur aan te brengen in wat ik al wist. Sommige gaven me stof tot nadenken. Ik zal zeker gebruik maken van de briljante ideeën en suggesties van uw presentatoren om mijn lessen effectiever en leuker te maken.
Tatyana Vidneyeva - Rusland
Het was zeer nuttig omdat dit een hot en trending topic is tegenwoordig. Ook proberen we meer gebruik te maken van technologie in onze klaslokalen, dus het is goed om de basis te kennen..
Meric Tumer - Atilim Universiteit, Ankara - Turkije

FAQ

Op zoek naar meer informatie? Bekijk de antwoorden op onze meest gestelde vragen en maak je klaar om uw EF Teacher Development Certificate te verdienen.