GO Blog | EF Blog Belgium
Het laatste nieuws over reizen, taal en cultuur door EF Education First
MenuGratis brochure

10 redenen om EF Ambassadeur te worden

Vroeger een Antwerpse in Amsterdam, nu een Antwerpse in Londen. Ik voel me echt overal thuis! De controle bij de douane op de luchthaven heeft geen geheimen meer voor me aangezien ik vaak reis voor werk, familie of gewoon voor de fun.
10 redenen om EF Ambassadeur te worden

Het EF Ambassadeur programma brengt EF Alumni van over de hele wereld samen. Het geeft je de mogelijkheid om je eigen ervaringen te delen met anderen. Het zijn van een EF ambassadeur brengt vele voordelen met zich mee. De belangrijkste 10 voordelen zijn hieronder opgesomd door EF Ambassadeur Eline:

1. Ervaring delen

Door het delen van je ervaringen en verhalen in het buitenland word je telkens weer herinnerd aan de geweldige tijd die je tijdens je EF reis hebt meegemaakt. Daardoor denk je steeds weer terug aan dat ene geluksmomentje op het strand of die gezellige avonden met je internationale vrienden.

2. In contact blijven met EF na je cursus

Joining the big EF family, forever in my heart! Door EF Ambassadeur te worden blijf je in contact met EF medewerkers en leer je ook nog eens andere ambassadeurs uit het hele land kennen. Het is écht een EF familie! Ik ben zelfs hele goede vrienden geworden met een aantal ambassadeurs.

3. Werkervaring opdoen

Voor EF werken kan een vliegende start voor je internationale carrière zijn. Je krijgt de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de professionele werkwereld. EF heeft regelmatig hulp op het kantoor nodig met administratieve werkzaamheden of het bellen van EF studenten die net terug zijn van hun reis. Ook kan je helpen op opendeurdagen, informatie avonden en student kick-offs. Het zijn van ambassadeur is niet alleen leuk, het is ook goed voor je CV; je breidt je netwerk uit en je leert nieuwe vaardigheden.

4. Toerist in eigen land

Met EF kan je helpen bij activiteiten door het hele land. Op deze manier kom je op leuke plekjes door heel België!

5. Geen verplichte beschikbaarheid

Je kunt zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent. Het programma is heel erg flexibel: als je veel wilt werken dan kan dat. Heb je even minder tijd? Dan kan je er ook voor kiezen om een tijdje niet voor EF te werken. Je kan zoveel doen als je zelf wilt!

6. Vrienden maken met dezelfde passie

The world is a book and those who don’t travel only read one page… Zowel de EF ambassadeurs als de EF medewerkers delen dezelfde passies: reizen en ontdekken. Je hebt altijd wel iets om over te praten en krijgt leuke en handige reis tips tijdens het werken.

7. Persoonlijke ontwikkeling

Door te werken voor EF word je super zelfstandig. Je leert communicatie skills, werken met excel, en presenteren. Ook krijg je enorm veel waardering voor het werk dat je doet. Je leert dus veel nieuwe vaardigheden.

8. Carrièremogelijkheden

Er zijn super veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen bij EF. Veel EF werknemers zijn ooit zelf met EF op reis geweest en vonden de ambassadeurs ervaringen zo fijn dat ze later terugkeerden.

9. Waardering voor je werk

EF loves their Ambassadors… Stand out from the crowd and great opportunities will come your way! Als jij goed bent voor EF, dan is EF dat ook voor jou. Wanneer je ambassadeur bent, ben je echt deel van de EF familie. Ook kunnen top ambassadeurs geselecteerd worden voor de International Ambassador Meeting.

10. En oh ja: Beloning

Last but not least: als ambassadeur ontvang je natuurlijk ook een beloning. Wanneer je voor EF werkt ontvang je punten die je kan inwisselen voor verschillende beloningen. Deze variëren van gift-cards, een canon camera, en cinema tickets tot een gratis EF reis naar jouw droombestemming!

Wil je ook EF Ambassadeur worden?Meld jezelf aan!
Ontvang het laatste nieuws over reizen, talen en cultuur in de GO-nieuwsbrief.Aanmelden

Studeer in het buitenland met EF!

Lees meer