Het laatste nieuws over reizen, taal en cultuur door EF Education First
Menu

Mijn New York droom achterna met EF!

Mijn New York droom achterna met EF!

Al sinds dat ik een klein meisje was droomde ik ervan om de wereld te verkennen. In de afgelopen jaren is New York mijn ultieme droombestemming geweest. Voor mij voelt deze stad als de andere kant van de wereld. Ook is er naar mijn idee geen betere plek om een nieuw leven te starten dan in New York City. Je mag dan ook 3x raden waar mijn EF-reis naartoe ging; New York natuurlijk!

Leven op de EF campus

Verhuizen naar New York was een grote droom dat eindelijk realiteit werd. EF gaf mij de mogelijkheid om een stad te zien, een taal te leren en mensen te leren kennen van over de hele wereld! Het beste aan reizen met EF vond ik het ontmoeten van internationale studenten met dezelfde intresses. Iedereen was super sociaal en het was makkelijk om nieuwe vrienden te maken. Ik heb écht vrienden voor het leven gemaakt.

Op de EF campus waren er heel veel activiteiten te doen die vooral bedoeld waren om de studenten met elkaar te laten praten. Doordat er weinig studenten zijn die dezelfde taal spreken als jij, ben je verplicht om Engels te spreken. Dit help goed bij het leren van een taal!

Mooiste herinnering tot nu toe

Mijn EF reis naar New York is de mooiste herinnering die ik tot nu toe heb. Ik heb meer heimwee naar de campus dan dat ik heimwee naar huis had toen ik daar was, ha-ha. De stad is écht nog beter dan in films. Ook zijn de mensen zijn super vriendelijk. New York was nog beter dan ik had durven dromen. Deze reis zou ik zeker nog eens opnieuw willen doen! Lets see what’s next…

Ook een studie volgen in New York?Ontdek meer

Deel dit artikel

Laatste blogs van Studentenverhalen