GO Blog | EF Blog Belgium
Het laatste nieuws over reizen, taal en cultuur door EF Education First
MenuGratis brochure

EF Ervaringen: Aline uit Zwitserland bij EF Perth

Aline besloot met EF naar Perth te reizen. In haar verslag vertelt ze over haar drie maanden aan de Australische westkust.
EF Ervaringen: Aline uit Zwitserland bij EF Perth

Perth - de stad aan de westkust van Australië, omringd door de Swan River. Midden in deze bruisende stad ligt EF Perth. Deze zeer moderne school is uitgerust met mooie, lichte klaslokalen, een kleine keuken en een studentenlounge.

Rondom de school vind je alles wat je hartje begeert: restaurants, supermarkten, cafés, bars en nog veel meer. De school ligt in het centrum van de stad, dicht bij parken, busstations en nog veel meer.

De lessen bij EF Perth

De leraren maken de lessen boeiend, elk op hun eigen manier. De spinlessen die je kunt kiezen zijn gevarieerd, er is voor elk wat wils. Of het nu "English through Podcast" (mijn persoonlijke favoriet!), "Business English" of "Exploring Perth" (excursies in Perth) is.

Mijn vrije tijd in Perth

Naast het academische gedeelte zijn er ook veel activiteiten om uit te kiezen: surflessen, wijnproeverijen of zelfs grotere excursies zoals een reis naar Bali. Er is voor elk wat wils.

In de drie maanden die ik in Perth heb doorgebracht, heb ik veel kunnen leren op school en heb ik mijn Engels aanzienlijk kunnen verbeteren. Ik heb ook veel vrienden gemaakt van over de hele wereld.

Waarom Perth?

Ik heb er geen seconde spijt van gehad dat ik voor Perth heb gekozen. De overzichtelijke grootte van de stad, de prachtige stranden en parken (Kings Park is het grootste stadspark ter wereld!) hebben het allemaal.

Daarnaast ligt de natuur op maar een klein stukje rijden en is het prachtig in Western Australia. Perfect voor een road- of dagtrip.

Leer Engels in PerthOntdek meer
Ontvang het laatste nieuws over reizen, talen en cultuur in de GO-nieuwsbrief.Aanmelden

Studeer in het buitenland met EF!

Lees meer