GO Blog | EF Blog Belgium
Het laatste nieuws over reizen, taal en cultuur door EF Education First
MenuGratis brochure

EF Ervaringen: Damien uit Frankrijk bij EF Brisbane

EF Brisbane - Lengte van het verblijf: 6 maanden
EF Ervaringen: Damien uit Frankrijk bij EF Brisbane

Wat is je opleidingsachtergrond?

Na de middelbare school volgde ik een BTS (vergelijkbaar met HBO) in Toerisme en DEESCOM (communicatie- en evenementenmanagement).

Waarom heb je gekozen voor een EF-campus?

Ik besloot naar het buitenland te gaan om mijn Engels te verbeteren. Het was essentieel voor mij om effectief in het Engels te kunnen communiceren voor het beroep dat ik wilde uitoefenen en natuurlijk om te kunnen reizen.

Je educatieve/professionele pad na je EF-ervaring?

Ik koos voor een professioneel beroep in een bar/wijnkelder (communicatiemanager) met als doel om uiteindelijk mijn eigen bar te openen.

Je advies voor toekomstige deelnemers?

Ik raad alle studenten aan om proactief te zijn: neem deel aan de lessen, zoveel mogelijk activiteiten en maak zoveel mogelijk vrienden! Vermijd vooral om met andere Franse studenten te praten als je echt van plan bent om vooruitgang te boeken. En, natuurlijk, mis geen lessen tenzij het absoluut noodzakelijk is.

Leer Engels in BrisbaneOntdek meer
Ontvang het laatste nieuws over reizen, talen en cultuur in de GO-nieuwsbrief.Aanmelden

Studeer in het buitenland met EF!

Lees meer