GO Blog | EF Blog Belgium
Het laatste nieuws over reizen, taal en cultuur door EF Education First
MenuGratis brochure

EF Ervaringen: Ingrid uit Brazilië bij EF Brisbane

EF Ervaringen: Ingrid uit Brazilië bij EF Brisbane

Ik besloot een academisch semester te doen in Brisbane, Australië, en ik had geen idee dat alles mijn verwachtingen zou overtreffen. Ik verliet Brazilië met de intentie om mezelf wat ruimte en tijd te geven, en ik gaf mezelf veel meer dan dat. EF heeft me unieke en verrijkende momenten gegeven, ik had geen betere keuze kunnen maken.

De school in Brisbane heeft een sensationele structuur tot onze beschikking en ook een buitenwijk, die superdicht bij het beste park in de stad ligt waar altijd EF-activiteiten en ook enkele lessen waren. De stad is ook omringd door verschillende parken waar we een deel van onze vrije tijd doorbrachten.

In deze periode heb ik drie staten aan de oostkust van Australië bezocht. Samen met een aantal vrienden bezocht ik het Opera House en de Harbour Bridge, de Three Sisters (Blue Mountains), Canberra, de hoofdstad van Australië, en Melbourne. Onderweg leerde ik andere prachtige steden kennen zoals de Gold Coast, Byron Bay, Newcastle, Coffs Harbour en Phillip Island op de meest Australische manier: kamperen.

Ik zou het allemaal over kunnen doen, want het was een persoonlijk verrijkende ervaring en er zijn geen woorden om het te beschrijven. Ik heb dit allemaal kunnen doen dankzij de steun en toewijding die EF voor elke student heeft, waardoor we op de top van ons kunnen staan en het beste van onszelf krijgen om de ervaring ongelooflijk te maken. Bedankt EF!

Leer Engels in BrisbaneOntdek meer
Ontvang het laatste nieuws over reizen, talen en cultuur in de GO-nieuwsbrief.Aanmelden

Studeer in het buitenland met EF!

Lees meer