GO Blog | EF Blog Belgium
Het laatste nieuws over reizen, taal en cultuur door EF Education First
MenuGratis brochure

Met deze studentenjobs kan jij vandaag nog aan de slag

Met deze studentenjobs kan jij vandaag nog aan de slag

Met de nieuwe maatregelen voor het coronavirus zit jij misschien tijdelijk zonder job. Waarschijnlijk was je net lekker aan het werken en sparen voor een taalreis. Maar… don’t worry, dit kan nog steeds! Er zijn nog genoeg studentenjobs waar je nu mee aan de slag kan gaan. De verveling slaat al toe en je wil jezelf weer nuttig maken. Hoe tof als je daar nog wat cash bij kan verdienen? Wij hebben de populairste studentenjobs die je tijdens het coronavirus kan blijven doen even voor je op een rijtje gezet!

Ben je nog niet helemaal zeker of jouw CV up-to-date is of vind je het lastig om een motivatiebrief te schrijven? Je hebt nu extra tijd om dit bij te werken en hiermee te oefenen.

Kijk hier eens voor tips voor als je gaat solliciteren!

Online enquêtes invullen

Vind jij het stiekem wel lekker om alles vanuit huis te doen? Vanuit je bed of op de bank of lekker in de zon in de tuin. Op al deze plekken kan je vanaf je eigen laptop cash verdienen met het invullen van online enquêtes. Het is super flexibel werk, want je bepaalt zelf wanneer je dit doet en hoeveel je er doet! Naast online enquêtes invullen, kan je ook web researcher of copy editor worden. Hiervoor moet je wel de Engelse taal goed beheren. Je gaat dan als een soort spion informatie voor bedrijven op het internet zoeken. Of je gaat teksten van bedrijven verbeteren en/of aanpassen. Hier komt dus grote verantwoordelijk en veel diversiteit bij kijken!

Online bijles geven

Houd jij ervan om met kinderen te werken en draag je graag kennis over? Doordat alle kinderen thuis aan school zitten en minder begeleiding krijgen van school, hebben veel kinderen behoefte aan extra bijles. Dit kan in deze tijden natuurlijk alleen online. Toch kan je een kind heel erg helpen met bijvoorbeeld het plannen van huiswerk maken of het uitleggen van de stof voor een bepaald vak. Dus was jij op school altijd goed in plannen en blink jij uit in een of meerdere vakken? Help dan de kinderen die thuis zitten en hier moeite mee hebben! Het is flexibel werk en verdient goed. Zo kun je zelf met je bijles kind kijken wanneer het jullie uitkomt om online af te spreken.

Supermarkt medewerker

De supermarkten zijn nog de enige winkels die ongeveer open zijn deze dagen. Ze hebben het extra druk nu aangezien niemand meer uit eten kan. Daarnaast wordt er nog altijd gehamsterd door mensen en daar houden supermarkten constant rekening mee. Zij zijn dan ook vooral nu op zoek naar versterking in distributiecentra en in de winkels zelf! Door tijdelijk in de supermarkt te werken, kom je toch nog buiten en in een andere omgeving dan alleen maar thuis te zitten. Het is hard werken, maar soms is dat juist ook wel even lekker.

Bezorger

Doordat mensen niet meer uit eten kunnen, blijven restaurants toch open om bij mensen thuis eten te kunnen bezorgen. Voorheen bood jouw favoriete restaurant deze service misschien nog niet aan, maar vanaf nu wel! Dit betekent ook dat er een grote vraag is naar bezorgers! Op de fiets, de scooter of met de auto. Het kan allemaal. Met deze studentenjob verdien je niet alleen goed, je komt ook nog eens lekker buiten en kan even de deur uit.

Helpen in de zorg

De zorg heeft het over de hele wereld nu mega druk. Niet alleen in ziekenhuizen, maar ook in verzorgingstehuizen hebben ze extra handjes nodig. Wil jij de zorg in en zoek je een vakantiebaantje? Er zijn veel zorginstellingen die studentenjobs voor nu of in de zomer aanbieden. Het verdient lekker en als je van plan was geneeskunde of verpleegkunde te gaan studeren, is dit de perfecte baan om alvast ervaring op te doen!

Ben je enthousiast geworden om weer te gaan werken na al die weken stil gezeten te hebben? Begrijpelijk! Kijk eens bij deze vacatures of er iets voor jou tussen zit. Op deze manier kan je toch nog sparen voor die geweldige taalreis volgend jaar!

Goed gespaard? Start je taalreis nu!Ontdek meer
Ontvang het laatste nieuws over reizen, talen en cultuur in de GO-nieuwsbrief.Aanmelden