GO Blog | EF Blog Belgium
Het laatste nieuws over reizen, taal en cultuur door EF Education First
MenuGratis brochure

Met EF op reis naar San Diego en Londen

Heyaa! Mijn naam is Lisa, ik hou van reizen en zeg het liefst JA tegen elk avontuur. Samen met EF ben ik 2 keer op reis geweest. Eerst voor 22 weken naar San Diego, daarna voor 6 weken naar Londen!
Met EF op reis naar San Diego en Londen

Samen met EF ben ik 2 keer op reis geweest. De eerste keer ben ik voor 22 weken naar San Diego in Amerika geweest. Dit was een super toffe ervaring! Daardoor heb ik besloten nog een keer met EF op reis te gaan, dit keer voor 6 weken naar London.

Ondersteuning voor studenten

Ik ben bij EF terechtgekomen via een vriendin. Samen met mijn ouders heb ik eerst nog naar andere taalreis organisaties gekeken. Toch hadden we het gevoel dat er altijd wel iets ontbrak. Bij EF hadden zowel mijn ourders als ik het gevoel dat het plaatje écht compleet was. Ook stelde het mijn ouders enorm gerust dat EF overal en op elk moment ondersteuning biedt. Het was namelijk de eerste keer dat ik een echte verre reis ging maken!

Bonfires en day trips

Tijdens mijn reizen vond ik het geweldig om nieuwe vrienden te maken van over de hele wereld. Ook was het zot om ondergedompeld te worden in een nieuwe taal. Bij EF San Diego kreeg ik de kans om het activiteiten team te helpen met het plannen van activiteiten. Hierdoor kon ik dus ook een beetje helpen de planning in elkaar te steken, super tof!

Het klinkt cliché, maar mijn favoriete activiteit was toch wel echt de wekelijkse bonfires. Tijdens deze bonfires voelde ik me pas echt een student in Amerika! Ook werd het hierdoor makkelijk om in contact te komen met nieuwe mensen en de Engelse taal te oefenen. Verder brengen de EF day trips naar Joshua Tree brengen goede herinneringen naar boven.

Zeg JA tegen elk buitenlands avontuur

Het leuke aan EF is dat je waar dan ook in de wereld terecht kan komen. Je moet alleen de stap durven zetten om te wonen in een vreemd land waar je de taal niet (goed) spreekt. Ook moet je open staan om nieuwe culturen te leren kennen. Zowel klasgenoten als het land waar je naartoe gaat zullen andere culturen, normen en waarden hebben. Het is een échte eye-opener.  En… als je in het buitenland bent is het beste advies dat er te geven valt het volgende: zeg JA tegen elk avontuur dat je wordt aangeboden!!

Ook studeren in het buitenland?Bestel nu een gratis brochure
Ontvang het laatste nieuws over reizen, talen en cultuur in de GO-nieuwsbrief.Aanmelden

Ontdek de wereld en leer een taal in het buitenland

Lees meer