GO Blog | EF Blog Belgium
Het laatste nieuws over reizen, taal en cultuur door EF Education First
MenuGratis brochure

Verborgen schatten: Kyoto Garden in Holland Park, Londen

Verborgen schatten: Kyoto Garden in Holland Park, Londen

Mijn verborgen schat is niet meer zo verborgen, aangezien iedereen het zal ontdekken door deze blogpost. Maar ‘sharing is caring’, nietwaar?’

Ik stuitte op Kyoto Garden, toen ik bij een collega een post had gezien over de ‘soort van geheime plekjes in Londen’. Ik was meteen erg benieuwd naar deze mooie plek in Holland park. Londen heeft veel parken en open ruimtes, maar deze kleine Japanse schat in het midden van de stad, is echt een parel in het hartje van West Londen. Het is op loopafstand van winkels en restaurants in het drukke High Street Kensington en niet ver van de Westfield Mall. Kyoto Garden biedt dát wat het drukke stadsleven je niet kan bieden, namelijk een mooie, serene plek waar je kunt ontsnappen aan alle hectiek van het drukke Londense leven.

In plaats van voetballen, kun je ook andere dingen doen in dit prachtige park. Maak eens een mooie wandeling en geniet van de prachtige natuur. Vooral in de lente is Kyoto Garden een ideale wandelroute vanwege de cherry blossom bomen die dan volop in bloei staan!

Perfectioneer jouw Engels in Londen!Ontdek meer
Ontvang het laatste nieuws over reizen, talen en cultuur in de GO-nieuwsbrief.Aanmelden

Test je Engels in enkele minuten

Lees meer