EF – ’S WERELDS GROOTSTE IN INTERNATIONAAL ONDERWIJS

  • Ervaring

Met ruim 50 jaar ervaring geeft EF personen wereldwijd de kans om een nieuwe taal te leren en andere culturen te ontdekken. Het is onze missie de wereld te openen dankzij internationaal onderwijs. Uitstekende service staat centraal vanaf het eerste contact.

  • Kwaliteit

In tegenstelling tot vele andere organisaties heeft EF haar scholen in eigen beheer. Dankzij de kwaliteit van onze educatieve programma’s is EF wereldwijd erkend door prestigieuze onderwijsorganisaties, zoals het Independent Schools Inspectorate, de British council, EAQUALS en ACCET.

  • Begeleiding van A tot Z

Een goede voorbereiding op je Erasmus+ is belangrijk. Bij EF zorgen we voor een uitstekende begeleiding stap voor stap – van het opstellen van een persoonlijk programma naargelang jouw academische en professionele doelen, tot het organiseren van je reis en andere praktische zaken. In elke van onze 44 scholen staan EF-medewerkers klaar om je te helpen met al je vragen

  • Een wereldwijd netwerk

EF heeft scholen en kantoren over de hele wereld. Hierdoor studeer je samen met studenten vanuit wel 100 landen. Dankzij de culturele mix in de klas ontwikkel je een internationaal netwerk waar je in de toekomst op zal kunnen steunen.

  • Laagste prijsgarantie

Als je exact hetzelfde programma aan een lagere prijs terugvindt bij een andere organisatie, dan betaalt EF je het verschil terug.

  • Innovatieve leersystemen

EF ontwikkelde samen met Cambridge University een innovatief leersysteem. Daardoor krijg je de taal zo snel en effectief mogelijk onder de knie. Het interactief Efekta-systeem wordt in elke school toegepast en mengt verschillende leermethoden.

Info en Prijzen voor ERASMUS Alternatieven

Heb je nog vragen over onze programma’s? Kom langs op een informatiebijeenkomst in jou in de buurt! Maak hier een afspraak met één van onze studieadviseurs.