Opleiding

Opleiding in Engeland

Opleiding in Engeland
4.9
983
(983 beoordelingen)
4.9

Kies voor één van onze opleidingen in Engeland en verbeter je vaardigheden in de bakermat van de Engelse taal. Engeland is een geweldige plek voor wie op zoek is naar een uitdaging. We bieden opleidingen in Engeland voor studenten van alle leeftijden en taalniveaus, verspreid over het land. Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Engeland
Stad: LondenOxfordCambridgeBrightonBournemouthEastbourneManchesterBristolTorbayIsle of Wight
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Engeland
Stad: LondenOxfordCambridgeBrightonBournemouthEastbourneManchesterBristol
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Engeland
Stad: LondenOxfordCambridgeBrightonBournemouthEastbourneManchesterBristol
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Engeland
Stad: LondenOxfordCambridgeBrightonBournemouthEastbourneManchesterBristol
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50 + jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen
EF ACADEMY

EF ACADEMY

14-19 jaar
1-4 jaar
Particuliere middelbare school
Pak nu je kans om te studeren met studenten van over de hele wereld. Behaal een diploma en krijg toegang tot een top universiteit.
Bestemming: Engeland
Stad: Oxford
Hult International Business School

Hult International Business School

18+ jaar
Bachelor, master, MBA
Krijg een business degree bij Hult, een onafhankelijke prijswinnende business school met een campus op locaties over de hele wereld.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen

Opleidingen in Engeland

Wie zijn Engels wil verbeteren met een opleiding in Engeland, volgt daarmee een pad dat vele studenten al eeuwenlang hebben bewandeld. Engeland trekt bijna meer internationale studenten dan welk land dan ook, dus je zult nieuwe mensen ontmoeten vanuit de hele wereld. Onze docenten focussen op persoonlijke aandacht, zodat je de taal zowel binnen als buiten de klas snel met vertrouwen spreekt. Volg een opleiding in Engeland van twee weken, een semester of een jaar: dat mag je zelf weten. Of je je nu wilt voorbereiden voor de TOEFL-test, je zakelijke Engels wilt verbeteren of je academische Engels naar een hoger niveau wilt tillen: wij bieden programma's aan in Engeland die zorgen dat jij je doelen bereikt.

Ontdek Engeland

Volg een opleiding in Engeland om je Engels te verbeteren en het land te leren kennen waar die taal als eerste werd gesproken. Bezoek Hever Castle, stap in de London Eye of geniet van de wilde schoonheid van de Britse kust. Je kunt kiezen uit programma's verspreid door het hele land. Waar je je opleiding in Engeland ook volgt, je zult beroemde attracties als Stonehenge en de Big Ben bezoeken, dus vergeet je camera niet. Al onze programma's omvatten dagelijkse excursies zowel vlakbij als op langere afstand, zodat je de bezienswaardigheden van Engeland kunt ontdekken en tegelijkertijd je taalvaardigheden kunt oefenen met je klasgenoten. Er was nog nooit een beter moment voor een opleiding in Engeland om zowel de taal te leren als dit land te ontdekken.

Waar volg je een opleiding in Engeland?

  • Als je je Engels wilt verbeteren en tegelijkertijd Engeland wilt ontdekken, volg dan een opleiding in Bournemouth door je aan te melden voor een van onze goed aangeschreven taalcursussen. Tijdens je opleiding in Bournemouth kun je jouw lessen rondom je andere bezigheden heen plannen, of dat nou sightseeing of zonnebaden is!
  • Verbeter je Engels met een opleiding in Brighton en kies uit ons grote aanbod van programma's in dit levendige kustplaatsje.
  • Wil je zowel je Engels verbeteren als Engeland ontdekken? Meld je dan aan voor een opleiding in Bristol om beide te ervaren! De stad is overzichtelijk en heeft geweldige verbindingen met de rest van Groot-Brittannië.
  • ies voor EF's Cambridge opleiding, in de stad die populair is bij zowel studenten als toeristen. Tijdens je speciaal ontworpen Cambridge opleiding geniet je van het adembenemende uitzicht van King's College Chapel aan de rivier de Cam en de ingewikkelde, rijke Gotische architectuur en ga je op een luie zomerdag punten op de rivier.
  • Voor wie zijn Engels wil verbeteren en het traditionele Engelse leven wil ervaren, is het volgen van een opleiding in Eastbourne de perfecte combinatie. Dit charmante stadje staat bekend als populaire kustplaats.
  • Kies voor een opleiding in Londen en ontdek alle bezienswaardigheden van de stad. We hebben ontzettend veel programma's om uit te kiezen, of je nou op zoek bent naar een korte vakantie of juist een complete eenjarige opleiding in Londen wilt volgen. De deuren van onze opleiding in Londen openden al in 1965, dus je bent bij ons verzekerd van een professionele en effectieve ervaring.
  • Of volg een opleiding in Manchester en kies een van onze uitstekende taalprogramma's. Als je slechts een korte cursus wilt volgen om je Engels op te frissen of langer wilt blijven om je studie te combineren met een rondreis.
  • chrijf je in voor een opleiding in Oxford als je jouw Engels wilt verbeteren in één van de meest traditionele steden in Engeland. Oxford is de thuisbasis van één van 's werelds oudste en meest prestigieuze universiteiten. Onze opleiding in Oxford biedt cursussen die variëren van een korte taalstudie tot lange programma's om vloeiend Engels te leren spreken.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.