Taalschool in Amerika

Taalschool in Amerika
4.5
849
(849 beoordelingen)
4.5

Lijkt het jou geweldig om naar school in Amerika te gaan? Het kan een flinke uitdaging zijn om de juiste school te vinden en om alles te regelen. EF kan je hierbij helpen. Wil je naar school in Miami, New York of Santa Barbara, dat kan allemaal. Kom meer te weten over onze EF-scholen, vraag vandaag nog een brochure aan en maak jouw schooltijd in Amerika leerzaam én leuk.

Taalschool in Amerika

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: New YorkLos AngelesMiamiHonoluluSanta BarbaraBostonSan DiegoSeattle
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: New YorkLos AngelesMiamiHonoluluSanta BarbaraBostonSan DiegoSeattle
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: New YorkLos AngelesMiamiHonoluluSanta BarbaraBostonSan DiegoSeattle
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: New YorkLos AngelesMiamiHonoluluSanta BarbaraBostonSan DiegoSeattle
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: New YorkSanta Barbara

Naar school in Amerika

Wie naar school in Amerika gaat, kan het echte Amerikaanse leven ontdekken en tegelijkertijd Engels leren. Onze scholen staan verspreid door het hele land, van New York tot Hawaï. In Boston en New York leer je de oostkust kennen, terwijl onze scholen in California je van de strandcultuur laten proeven. Kun je niet kiezen? Je hebt zelfs de mogelijkheid om tijdens één jaar in het buitenland naar twee of drie verschillende scholen te gaan. En iedereen die naar school in Amerika gaat, ongeacht de bestemming, is van begin tot einde verzekerd van deskundig onderwijs en persoonlijke aandacht.

Innovatieve lesmethoden

Ga je naar school in Amerika, dan maken jouw docenten gebruik van praktische lesmethoden om ervoor te zorgen dat jij gegarandeerd vooruit gaat. Je zult onder meer rollenspellen doen en gebruik maken van de allernieuwste technologie, zodat Engels leren heel praktisch wordt en je aan de slag kunt met jouw individuele uitdagingen. Zo ontdek je waarom je ook alweer Engels wilde leren en groeit je motivatie zodra je merkt dat je elke dag iets nieuws leert. Naar school in Amerika betekent ook les krijgen in centraal gelegen, comfortabele, pas gerenoveerde gebouwen waarin het goed toeven is. Studeren op zo'n fijne school in het buitenland is geen verplichting, maar plezier.

Naar welke taalschool in Amerika?

  • Leer Engels in Amerika in de meest academische stad. Onze Engelse taalschool in Boston bestaat uit een hele campus, met klaslokalen, rustruimtes voor studenten, slaapzalen en een cafetaria allemaal onder een gigantisch dak.
  • Zeg ''Aloha'' tegen onze taalschool in Honolulu! Er is geen idyllischere plek om Engels te leren dan de eilanden van Hawaï. De sfeer op onze taalschool in Honolulu is laid-back en vriendelijk.
  • De locatie is alles wanneer je een school in Los Angeles moet kiezen. Onze Los Angeles school zit maar een paar minuten van het Redondo Beach vandaan.
  • Als je van het strand houdt is onze Engelse school in Miami de juist plek voor jou. Onze school zit maar een paar stappen van het Miami Beach vandaan met zeezicht vanuit de meese klaslokalen.
  • Er zijn Engelse taalscholen in verschillende groottes in New York. Onze campus in New York is een van de grootste met een gigantische campus met leslokalen, een universitaire bibliotheek, een 25-meter zwembad, slaapzalen, een studentencafetaria en nog zoveel meer.
  • Ideaal weer, heerlijk eten en geweldige mogelijkheden om Engels te spreken wachten op je op EF's taalschool in San Diego. De faciliteiten en docenten op onze taalschool in San Diego zijn van het allerbeste kaliber en vormen een perfecte omgeving om Engels te leren.
  • Les volgen op een taalschool in Santa Barbara is een leuke manier om een fijne vakantie te combineren met een Engelse taalstudie. Oefen je Engels op het strand met je nieuwe vrienden vanuit de hele wereld.
  • De EF taalschool in Seattle is een ideale locatie om van natuur, muziek en koffietentjes te genieten. Dankzij de cursussen voor alle niveaus is onze taalschool in Seattle een populaire keuze voor actieve studenten.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.