Reviews: EF Rome

Reviews: EF Rome
675
(675 reviews)

Zoek je een Italiaanse school in Rome?

EF Rome is onze exclusieve taalschool voor Italiaans en biedt een uitzonderlijke taalreis binnen één van de meest historisch rijke en boeiende steden van Europa. EF Rome ligt in het hart van "De Eeuwige Stad" en biedt een dynamische en meeslepende omgeving voor studenten die de Italiaanse taal willen leren terwijl ze omringd worden door het ongeëvenaarde culturele erfgoed van Rome.

Jaar in jaar uit kiezen studenten van over de hele wereld EF Rome als hun bestemming om Italiaans te leren. Onze uitgebreide programma's omvatten aanpasbare Italiaanse cursussen, accommodatieopties, maaltijdplannen en een divers aanbod aan boeiende activiteiten, allemaal ontworpen om studenten te helpen zichzelf volledig onder te dompelen in de lokale cultuur, nieuwe vriendschappen te sluiten en hun Italiaanse taalvaardigheden te verbeteren.

Bekijk alle EF Rome reviews die studenten van over de hele wereld in de loop der jaren hebben achtergelaten en bereid je voor om vol vertrouwen aan je studie in het buitenland te beginnen.

Waarom studeren in Rome met EF?

Dit is waarom je met EF in Rome zou moeten studeren.

Wereldleider in internationaal onderwijs

Prachtige campus in palazzostijl in het historische centrum van Rome

60 jaar ervaring in taalonderwijs

All-inclusive pakket: taalcursus, accommodatie en maaltijden

24/7 ondersteuning, van voor het boeken tot na je thuiskomst

Italiaans leren in Rome

EF Rome Reviews

EF Rome: Gedetailleerde reviews