Reviews: EF Kaapstad

Reviews: EF Cape Town
582
(582 reviews)

Op zoek naar een Engelse school in Zuid-Afrika?

Gelegen in het bruisende zuidelijke puntje van Afrika, staat EF Kaapstad bekend als een centrum van uitmuntendheid op het gebied van de Engelse taal en biedt taalprogramma's van hoge kwaliteit in één van Afrika's meest cultureel rijke en adembenemende steden. Tegen de achtergrond van de natuurlijke schoonheid van Kaapstad biedt EF Kaapstad een meeslepend en dynamisch toevluchtsoord voor studenten die de Engelse taal onder de knie willen krijgen en tegelijkertijd de cultuur en historische betekenis van de stad en de wereldberoemde natuurparken van Zuidelijk Afrika willen leren kennen.

Elk jaar wordt EF Kaapstad bezocht door studenten van over de hele wereld die op zoek zijn naar een Engels leeravontuur. Ons gevarieerde aanbod van programma's omvat op maat gemaakte cursussen Engels, verschillende accommodatiemogelijkheden, maaltijdplannen en een reeks meeslepende activiteiten - allemaal zorgvuldig samengesteld om studenten de kans te geven de lokale cultuur te omarmen, nieuwe vrienden te maken en hun Engels te verbeteren.

Bekijk alle reviews van EF Kaapstad die studenten van over de hele wereld in de loop der jaren hebben achtergelaten en bereid je voor om vol vertrouwen aan je studie in het buitenland te beginnen.

Waarom studeren in Kaapstad met EF?

Dit is waarom je met EF in Kaapstad zou moeten studeren.

Wereldleider in internationaal onderwijs

Ultramoderne school in een van de charmantste buurten van de stad

60 jaar ervaring in Engels onderwijs

All-inclusive pakket: taalcursus, accommodatie en maaltijden

24/7 ondersteuning, van voor het boeken tot na je thuiskomst

Engels leren in Zuid-Afrika

EF Kaapstad Reviews

EF Kaapstad: gedetailleerde reviews