Reviews: EF Seoul

Reviews: EF Seoul
978
(978 reviews)

Op zoek naar een Koreaanse school in Seoul?

EF Seoul is een Koreaanse taalschool die een buitengewone educatieve ervaring biedt in één van de meest levendige en fascinerende steden van Zuid-Korea. EF Seoul ligt in het hart van deze bruisende metropool en biedt een dynamische en meeslepende omgeving voor studenten die hun kennis van de Koreaanse taal willen verbeteren terwijl ze worden ondergedompeld in het cultureel rijke Seoul.

Elk jaar kiezen studenten van over de hele wereld EF Seoul als hun bestemming om Koreaans te studeren. Onze uitgebreide programma's omvatten op maat gemaakte Koreaanse taalcursussen, accommodatieopties, maaltijdarrangementen en een divers aanbod aan boeiende activiteiten. De activiteiten zijn zo ontworpen dat studenten zich volledig kunnen onderdompelen in de lokale cultuur, nieuwe vrienden kunnen maken en hun Koreaanse taalvaardigheden kunnen verbeteren.

Bekijk alle EF Seoul reviews die studenten van over de hele wereld in de loop der jaren hebben achtergelaten en bereid je voor om vol vertrouwen aan je studie in het buitenland te beginnen.

Waarom studeren in Seoul met EF?

Dit is waarom je met EF in Seoul zou moeten studeren.

Wereldleider in internationaal onderwijs

Ultramoderne school in Garosu-gil

60 jaar ervaring in taalonderwijs

All-inclusive pakket: taalcursus, accommodatie en maaltijden

24/7 ondersteuning, van voor het boeken tot na je thuiskomst

Koreaans leren in Seoul

EF Seoul Reviews

EF Seoul: gedetailleerde reviews