Reviews: EF Singapore

Reviews: EF Singapore
998
(998 reviews)
Op zoek naar een Engelse school in Singapore?

EF Singapore is onze enige Engelse taalschool in Azië, midden in het hart van dit bruisende en dynamische eilandland. De school ligt in het bruisende stedelijke landschap van Singapore en biedt een verrijkende en meeslepende omgeving voor studenten die de Engelse taal onder de knie willen krijgen en tegelijkertijd de diverse culturele aspecten van de stad willen omarmen.

Jaar in jaar uit kiezen studenten van over de hele wereld EF Singapore als hun bestemming voor Engels onderwijs. Onze uitgebreide programma's omvatten aanpasbare cursussen Engels, diverse accommodatiemogelijkheden, maaltijdplannen en een breed aanbod aan boeiende activiteiten, die allemaal zorgvuldig zijn ontworpen om studenten volledig onder te dompelen in de lokale cultuur, nieuwe contacten te bevorderen en hen te helpen hun taalvaardigheid te verbeteren.

Bekijk alle EF Singapore reviews die studenten van over de hele wereld in de loop der jaren hebben achtergelaten en bereid je voor om vol vertrouwen aan je studie in het buitenland te beginnen.

Waarom studeren in Singapore met EF?

Dit is waarom je met EF in Singapore zou moeten studeren.

Wereldleider in internationaal onderwijs

Campus gevestigd in een stijlvol gebouw in het centrum van Singapore

60 jaar ervaring in taalonderwijs

All-inclusive pakket: taalcursus, accommodatie en maaltijden

24/7 ondersteuning, van voor het boeken tot na je thuiskomst

Engels leren in Singapore

EF Singapore Reviews

EF Singapore: Gedetailleerde reviews