GO Blog | EF Blog Belgium
Het laatste nieuws over reizen, taal en cultuur door EF Education First
MenuGratis brochure

Yari’s ervaring met EF: Vrienden maken in Dublin

Ik ben met EF naar Dublin gegaan voor 3 weken , omdat ik altijd een beetje een achterstand had bij mijn Engels tijdens mijn schooljaar. Ik was wel geïnteresseerd om een Taalreis te doen.
Yari’s ervaring met EF: Vrienden maken in Dublin

Ik ben met EF naar Dublin gegaan voor 3 weken, omdat ik altijd een beetje een achterstand had bij mijn Engels tijdens mijn schooljaar. Ik was wel geïnteresseerd om een Taalreis te doen, maar ik had geen zin om hierop voortdurend met mijn moedertaal geconfronteerd te worden. Daarom koos ik voor EF met hun privéscholen en Internationale studenten werd mijn taalniveau enorm gestimuleerd.

Mijn reis was vooral geslaagd door de talloze internationale vrienden die ik er maakte, ook al was ik voor mijn reis nogal een schuw persoon. Ik ben op mijn EF reis helemaal open gebloeid naar anderen toe. EF heeft mijn leven op een positieve manier veranderd.

De EF activiteit die me het meest is bijgebleven is de trip naar The Cliffs Of Moher. Deze 155 meter hoge kliffen zijn het meest Westelijke gedeelte van Europa en hebben daarmee ook een enorme indruk nagelaten op mij en mijn vrienden. Natuurlijk was alle uitleg door de gids die we hier kregen ook in het Engels, en ik ondervond geen enkel probleem met het begrijpen van deze gids.

Aan deze reis hou ik vooral de herinneringen van alle vrienden die ik heb gemaakt, en alle leuke momenten die we hebben beleefd samen! Wat nog leuker was, is dat we maanden na het einde van onze reis opnieuw hebben afgesproken in Parijs. En dit was zeker eens zo leuk als in Dublin!!! Als ik kon, vertrek ik meteen terug op EF reis!

Wil jij net als Yari naar Dublin reizen?Ontdek meer!
Ontvang het laatste nieuws over reizen, talen en cultuur in de GO-nieuwsbrief.Aanmelden