Het laatste nieuws over reizen, taal en cultuur door EF Education First
Menu

Mijn 3 toffe taalreizen samen met EF

Mijn 3 toffe taalreizen samen met EF

Ik heb een passie voor reizen, een grote interesse in andere culturen en een liefde voor taal! In mijn eentje reizen is iets wat mij helemaal niet afschrikt. Ik vind EF de perfecte organisatie om een taal mee te leren spreken en om vrienden te maken van over de hele wereld. EF heeft me geholpen om socialer te worden. Ook heb ik mezelf beter leren kennen. Samen met EF heb ik 3 toffe taalreizen gemaakt.

Becoming an ambassador

Mijn eerste EF-reis ging naar Bournemouth in Engeland. Na deze 3 weken Bournemouth wist ik dat ik er nog niet genoeg van had en dus besloot ik om ambassadeur van EF te worden. Op verschillende evenementen kon ik mijn ervaringen delen met andere toekomstige studenten. Ik vond dit heel leuk om te doen, omdat ik telkens mijn reis aan het herbeleven was. Ik ben ook een maand naar Nice in Frankrijk geweest. Ook dit was opnieuw een top-ervaring! Hierna ben ik 3 weken naar San Diego in Amerika gegaan, za-lig!

EF lessen en activiteiten

Voor mij waren de leerrijke lessen in combinatie met de leuke uitstappen, interessante cultuur en vele internationale vrienden het meest geslaagd van mijn reis. De EF excursies die ik het tofst vond waren die naar LA en San Fransisco! EF heeft mij hier zeker en vast de mooiste plekjes laten zien. bracht mij naar de mooiste plaatsen daar.

Tijdens de lessen wordt de focus, naar mijn mening, vooral op praten en presenteren gelegd. Door bijvoorbeeld naar een lokale markt of winkel te gaan word je verplicht de taal te spreken. Ook als ik een Uber nam, babbelede ik veel met de chaffeurs. Op die manier blijf je oefenen en kom je ondertussen meer te weten over het land!

Een reis om nooit te vergeten…

Het mooiste dat ik heb overgehouden aan mijn EF-reizen zijn de unieke vriendschappen en de mooie locaties die ik heb kunnen bewonderen dankzij deze top-organisatie!

 

Wil jij ook een taalreis met EF maken? Ontdek al onze bestemmingen

Deel dit artikel

Laatste blogs van Studentenverhalen