GO Blog | EF Blog Belgium
Het laatste nieuws over reizen, taal en cultuur door EF Education First
MenuGratis brochure

Mijn toffe EF ervaring in Oxford

Hallo, mijn naam is Laura. Ik ben 16 jaar en ik heb mezelf een maand lang ondergedompeld in de Britse cultuur. Ik heb er veel geleerd en heb veel vrienden over de hele wereld gemaakt. Lees meer over mijn toffe EF taalreis naar Oxford.
Mijn toffe EF ervaring in Oxford

Een jaar lang telde ik de weken af totdat ik kon vertrekken op mijn EF avontuur. Op 30 juni was het ein-de-lijk zover, mijn trein stond klaar voor mijn taalreis naar Oxford. Op station Brussel-zuid ontmoette ik gelijk al wat andere studenten die ook naar Engeland vertrokken. Dit was een goed tijdverdrijf, want zo leek de treinreis al gelijk wat korter! Na 2 uur in de trein te hebben gezeten, had ik een transfer opweg naar Oxford. Eenmaal aangekomen kon ik eindelijk mijn gastgezin ontmoeten.

EF lessen zijn niet zoals op school

Mijn eerste dag in Oxford was ontzettend tof! In de ochtend kregen we meer uitleg over de school en in de middag gingen we gelijk al naar de stad. Voor de mensen die denken dat mijn taalreis naar Oxford aanvoelt als naar school gaan, dat was zeker niet het geval! De EF lessen duren 40 minten en vlogen voorbij. De lessen gingen snel doordat de leraren verschillende manieren van les geven hadden. Hierdoor waren de lessen super interactief en had je geen tijd om even weg te dromen of je te gaan vervelen.

Engeland ontdekken

Mijn weekenden in Oxford stonden vol geplanned met EF activiteiten. Tijdens het eerste weekend ben ik naar Stonehenge & Bath geweest. Hier heb ik me kunnen verdiepen in het studentenleven van Oxford, mega tof! Tijdens het tweede weekend heb ik Londen en Bournemouth bezocht. Het derde weekend ben ik met naar Brighton en Cambridge geweest, ook dit was mega tof!

Een avontuur om nooit te vergeten

Één ding is zeker, dit avontuur zal ik nooit meer vergeten. Ik wil Oxford zeker nog eens bezoeken!

Wil jij ook op taalreis naar Oxford?Ontdek meer
Ontvang het laatste nieuws over reizen, talen en cultuur in de GO-nieuwsbrief.Aanmelden

Ontdek de wereld en leer een taal in het buitenland

Lees meer