GO Blog | EF Blog Belgium
Het laatste nieuws over reizen, taal en cultuur door EF Education First
MenuGratis brochure

Taalcursus & surfen in LA – Quinty

Ik ben Quinty, een 19-jarige Kunst & Economie studente. Ik koos deze studie dankzij een hele leuke tijd met EF in LA. Reizen is nu één van mijn favoriete bezigheden. Als het even kan wil ik nieuwe plekken ontdekken en dus meer van de wereld zien.
Taalcursus & surfen in LA – Quinty

Wat wil ik gaan doen na de middelbare school?

Die vraag had ik al heel lang. Ik wist nog niet wat ik wilde studeren en thuis blijven zitten was geen optie. Het leek mij super leuk om te gaan reizen, maar was ik niet een beetje te jong om in mijn eentje de wereld te gaan verkennen? Ook wilde ik iets doen waar ik later nog wat aan zou hebben. Na het zoeken op internet en verhalen te horen van anderen kwam ik bij EF terecht. Ik dacht: dit is precies wat ik wil doen. Alleen op reis naar een leuke stad en om tegelijk een Engelse cursus te volgen. Ik heb toen voor een Advanced Diploma in Media & Arts in Los Angeles gekozen.

The American Dream

Het was voor mij een droom om naar deze stad te gaan! Ik hou van alles wat met Hollywood te maken heeft en als pluspunt krijg je erbij dat het nog altijd zonnig is ook. Een beetje eng was het wel, maar eenmaal daar aangekomen was het super leuk. Ik heb heel veel nieuwe vrienden ontmoet, waar ik nu nog steeds contact mee heb. Met hen trok ik op tijdens en buiten de lessen. Elke schooldag was een halve dag, dus genoeg tijd om daarna wat leuks te doen.

Let’s go to the beach

Wij waren dan ook vaak ‘s middags op het strand te vinden. Dat het strand zich op loopafstand van school bevond was dan ook heel fijn. ‘s Ochtends naar school, ‘s middags lekker lunchen bij één van de strandtentjes en vervolgens door naar het strand. Er werd dan gezonnebaad, gezwommen, gepaddleboard en natuurlijk gesurft. Als je nog niet kon surfen, was dat geen probleem. Op alle EF scholen is er namelijk een activiteitenkantoor aanwezig. Hier kan je je voor allerlei verschillende activiteiten opgeven. Bij ons ging dat van beachvolley tot aan een weekend trip naar Las Vegas en dus ook surflessen. Het is natuurlijk wel zo leuk om als je eenmaal in Californië bent een aantal surflessen te volgen. Verder zijn er genoeg andere leuke dingen te doen in Los Angeles. Je gaat je in ieder geval niet snel vervelen.

Ik kijk nu met alle plezier terug op deze geweldige periode in mijn leven. Ik heb veel geleerd, gezien en er vrienden voor het leven aan overgehouden. Het was top!

Wil jij net zoals Quinty naar LA op taalreis?Lees meer
Ontvang het laatste nieuws over reizen, talen en cultuur in de GO-nieuwsbrief.Aanmelden

Leer tot 10 talen in meer dan 50 top bestemmingen wereldwijd.

Lees meer