GO Blog | EF Blog Belgium
Het laatste nieuws over reizen, taal en cultuur door EF Education First
MenuGratis brochure

Vanessa’s Beach BBQ op Hawaï met EF

Heyaaa, ik ben Vanessa, en ben voor 4 weken naar Honolulu geweest. Dit was een toffe ervaring. Ik heb vriendschappen voor het leven gemaakt en zal de prachtige zonsondergangen om het strand nooit meer vergeten!
Vanessa’s Beach BBQ op Hawaï met EF

Samen met EF ben ik voor 4 weken naar Honolulu op Hawaï geweest. Dit was een toffe ervaring waar ik graag meer over deel.

Vriendschappen voor het leven

Ik heb besloten om met EF op reis te gaan omdat ik al super veel positieve ervaringen over EF had gehoord.

Naast de kans om een nieuwe taal vloeiend te leren spreken, heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan leuke activiteiten. Omdat je maar een aantal uur per dag les hebt, had ik ook zeker de tijd om alle mooie plekjes van Honolulu te ontdekken. Ook heb ik toffe vriendschappen opgebouwd met studenten van over de hele wereld.

EF Beach BBQ

Veel van deze vrienden heb ik leren kennen bij de EF Beach BBQ. Dit is een evenement dat door EF georganiseerd werd en waar meer dan 100 EF-studenten heen kwamen. Deze activiteit was niet alleen mega leuk (en lekker!), het was ook de perfecte manier om mijn Engels te verbeteren. Sommige studenten hadden al een iets beter Engels niveau dan ik, daardoor konden ze me verbeteren wanneer dat nodig was.

Memories for ever

Als ik terugkijk op dit avontuur durf ik te zeggen dat het een erg geslaagde reis was. Het waren de mooiste 4 weken van mijn leven ! Mijn EF avontuur heeft me veel moois gebracht. Ik heb ontzettend veel mooie plekjes op Hawaï gezien en vriendschappen voor het leven opgebouwd. De herinneringen aan de zonsondergang op het mooie strand in Hawaï geven me nog steeds een glimlach.

Wil jij ook de zonsondergang op Hawaï bekijken?Ontdek de mogelijkheden
Ontvang het laatste nieuws over reizen, talen en cultuur in de GO-nieuwsbrief.Aanmelden

Studeer in het buitenland met EF!

Lees meer